The updated biotechnological lyceum of Radovel, located in the Zhytomyr oblast, was opened in 2018. Since then, quality and safe meals have been organized here – for this purpose the HACCP system has been introduced, there is modern equipment and business support. For more than 3 years cooks’ team has been cooking dishes under Yevhen Klopotenko’s recipe book and has already tested 60% of the dishes. Each Friday food, liked by pupils most, is cooked at the lyceum, with the children “defining” the menu for the day at the closed account in Instagram.
Tags:
education best practices education
Область:
Житомирська областьГромади:
Олевська територіальна громадаSource:
DECIDE
16 January 2025
Три громади у співпраці створили цифрову платформу для збереження культурної спадщини краю
Три громади у співпраці створили цифрову...
«Креденс» – так називається інтернет-платформа, створена у співпраці громад для збереження культурної спадщини та...
16 January 2025
На своєму місці. Випуск 7. Адміністративні послуги поруч з війною: досвід Покровської громади
На своєму місці. Випуск 7. Адміністративні...
В цьому випуску «На своєму місці» - Покровська селищна громада Синельниківського району Дніпропетровщини. За...
15 January 2025
На своєму місці. Випуск 6. Медичні послуги Оржицької громади
На своєму місці. Випуск 6. Медичні послуги...
В цьому випуску «На своєму місці» - про Оржицьку селищну територіальну громаду Лубенського району на Полтавщині. Ще у...
10 January 2025
На своєму місці. Випуск 4. Робота з внутрішньо переміщеними особами у Дунаєвецькій громаді
На своєму місці. Випуск 4. Робота з внутрішньо...
В цьому випуску «На своєму місці» - про Дунаєвецьку міську територіальну громаду Кам'янець-Подільського району...