Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти

Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?

Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:

 

 

 

Tags:

education education management osvita vebinar

Source:

DECIDE

Read more:

20 May 2025

МОН та Програма Polaris презентували оновлений Дашборд освітніх індикаторів

МОН та Програма Polaris презентували оновлений...

20 травня Міністерство освіти і науки України спільно з Програмою Polaris презентували оновлену версію Дашборду...

20 May 2025

Інтеграція податкових адміністративних послуг у ЦНАП: 28 травня - презентація полісі-пропозицій

Інтеграція податкових адміністративних послуг у...

28 травня 2025 року Програма Polaris «Підтримка багаторівневого врядування в Україні» проведе презентацію...

20 May 2025

Культура як рушій для розвитку та згуртованості: проєкт UCORD починає впровадження культурних ініціатив у шести регіонах України

Культура як рушій для розвитку та...

16 травня у Києві відбувся захід «Від ідеї до змін: старт впровадження грантової програми «Кластери Відродження»,...

20 May 2025

Реформа старшої профільної школи - відповіді на поширені запитання

Реформа старшої профільної школи - відповіді на...

Експерти Швейцарсько-українського проєкту DECIDE продовжують відповідати на поширені запитання про реформу старшої...