Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:
Share the news:
06 July 2024
Міжнародні партнери допомогли відновити головний корпус Одеської академії неперервної освіти
Міжнародні партнери допомогли відновити...
Завдяки зусиллям Швейцарсько-українського проєкту DECIDE та підтримці Посольства Швейцарії в Україні вдалося...
05 July 2024
Громади зможуть рахувати кількість відходів від руйнувань за уніфікованим методом
Громади зможуть рахувати кількість відходів від...
Експерти громадської організації ReThink, що є членом коаліції Ukraine Support Team, розробили Методичні рекомендації...
05 July 2024
Просто й доступно: 20 громад-учасниць проєкту...
Громади-учасниці проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», що реалізується Громадським Партнерством «За прозорі...
05 July 2024
Впровадження модернізованої версії АІКОМ....
Що потрібно для впровадження модернізованої версії Автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту...