Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти

Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?

Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:

 

 

 

Tags:

education education management osvita vebinar

Source:

DECIDE

Read more:

17 January 2025

Стратегічна сесія: порядок та умови проведення

Стратегічна сесія: порядок та умови проведення

Стратегічна сесія – важливий етап у процесі складання завдання для комплексного плану. Це обов’язковий публічний...

17 January 2025

Тернопільська ОВА та Програма Polaris поглиблюють співпрацю у впровадженні європейських стандартів управління

Тернопільська ОВА та Програма Polaris...

Представники Програми Polaris провели зустріч із керівництвом Тернопільської обласної військової адміністрації:...

17 January 2025

UCORD та європейський менторинг: як українські агенції регіонального розвитку стають сильнішими

UCORD та європейський менторинг: як українські...

Одним із напрямів інституційної підтримки, яку надає проєкт UCORD агенціям регіонального розвитку (АРР) у...

17 January 2025

Комісії ради: від ідеї до інструменту ефективного управління

Комісії ради: від ідеї до інструменту...

Комісії ради — це, так би мовити, серце місцевого самоврядування, інструмент, що дозволяє депутатам детально вивчати...