Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти
Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:
Share the news:
12 August 2025
Запрошуємо на «Серпневу-2025»: творімо сучасну освіту для мінливого світу
Запрошуємо на «Серпневу-2025»: творімо сучасну...
21 серпня в Києві Міністерство освіти і науки України проводить щорічну освітню конференцію «Серпнева». Подія...
12 August 2025
Білоцерківський район посилює міжнародну...
Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька провела офіційну зустріч із...
12 August 2025
Практичний порадник для голів громад: як розвивати освіту ефективно та без зайвих теорій
Практичний порадник для голів громад: як...
У громадах, де освіта працює як добре налаштований механізм, зростає все: від економіки до якості життя. Саме тому у...
12 August 2025
Навчальна платформа для керівників ЦНАП: стартує шостий набір
Навчальна платформа для керівників ЦНАП:...
Програма Polaris «Підтримка багаторівневого врядування в Україні» запрошує на навчання керівниць та...