Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти
Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:
Share the news:
07 May 2025
Ivano-Frankivsk Hromadas Discuss Development Opportunities Together with the Polaris Programme
Ivano-Frankivsk Hromadas Discuss Development...
On May 6, Ivano-Frankivsk hosted an information session of the Swedish-Ukrainian Polaris Programme "Supporting...
07 May 2025
Ulster County and Chernivtsi Region Become Sister Communities
Ulster County and Chernivtsi Region Become...
On April 25, 2025, Ulster County (New York State) and the Chernivtsi Regional Council of Ukraine signed a historic...
07 May 2025
9 травня - п’ятниця із Cities4Cities: «Так» і «ні» у діловій комунікації з європейцями
9 травня - п’ятниця із Cities4Cities: «Так» і...
Коли українські громади виходять на міжнародний рівень — важливо не лише мати сильні проєкти, а й вміти будувати...
07 May 2025
Перспективи розвитку агломерацій в проєктах актуалізованих регіональних стратегій
Перспективи розвитку агломерацій в проєктах...
Агломерації в Україні — це не просто сусідство міст та громад, а потужні економічні та соціальні хаби, які можуть...