У Чернівцях визначили п’ятірку переможців проекту «Агенти громад»

Зацікавити туриста відвідати найбільшу печеру Буковини, побачити з чого започатковували весільний бізнес у регіоні та де інвестор може вкласти гроші. Саме це поставили собі за мету творці та виконавці проекту «Агенти громад».

Представники ОТГ пройшли 2 медіа-школи. Саме там вони дізналися як краще подати інформацію про свою громаду для різної аудиторії: туриста, котрий шукає цікаві місця для відпочинку, інвестора – готового вкласти гроші, пересічного мешканця, який співпереживає за долю свого рідного краю.

Усю отриману нову інформацію та навички роботи у якості комунікатора своєї громади, агенти застосували на практиці. Вони відзняли 20 презентаційних  відеороликів про свої об’єднані територіальні громади, які були розміщені на офіційних сторінках у Facebook, YouTube та сайті ТРК «Буковина».

«Надзвичайно цікавий проект. Проект, який дає можливість громаді розвиватися. Дає можливість усій Україні дізнатися, що є така найменша ОТГ в області – Усть-Путильська громада» – зазначила Антоніна Скидан, учасниця проекту «Агенти громад».

Найкращі 5 відеоматеріалів, за умовами участі у медіа-школі, отримали ротацію в ефірі телеканалу «Буковина». Голосування проходило у два етапи. Спочатку свою п’ятірку лідерів обирало журі, другий показник – кількість переглядів та перепостів, який тривав з 10 до 30 липня 2018 року.

«За три тижні було близько 90 тисяч переглядів. Перепостів більше 3 тисяч. Не кажучи вже про те, що провідний сайт «Децентралізація» розмістив всі ваші ролики» – каже Тарас Халавка, член ГО «Буковинський центр виборчих технологій.

Під час фінальної прес-конференції проекту «Агенти громад» нагородили переможців, а це: Новоселицька, Вижницька, Клішковецька, Усть-Путильська та Мамалигівська ОТГ.

З усіма відеоматеріалами проекту «Агенти громад» можна ознайомитись ТУТ

*«Агенти громад» – це  спільна робота представників 20 об’єднаних територіальних громад Буковини, журналістів Суспільного мовника у регіоні та громадської організації «Буковинський центр виборчих технологій» за підтримки Інтерньюз та USAID.

08.08.2018 - 10:05 | Переглядів: 10459
У Чернівцях визначили п’ятірку переможців проекту «Агенти громад»

Приєднані зображення:

Теги:

агенти громад

Область:

Чернівецька область

Громади:

Вижницька міська об’єднана територіальна громада Клішковецька сільська об’єднана територіальна громада Мамалигівська сільська об’єднана територіальна громада Новоселицька міська об’єднана територіальна громада Усть-Путильська сільська об’єднана територіальна громада Вижницька територіальна громада Клішковецька територіальна громада Мамалигівська територіальна громада Новоселицька територіальна громада Усть-Путильська територіальна громада

Джерело:

ТРК "Буковина"

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...