Учасники проекту «Громада на мільйон» на «1+1» створили унікальні тури для мандрівок Україною

25 лютого на «1+1» телеканалі вийшов новий випуск соціального бізнесово-розважального проекту «Громада на мільйон», який створено спільно зпрограмою підтримки децентралізації  в Україні Агентства США з міжнародного розвитку USAID-DOBRE. Вперше на українському телебаченні у форматі реаліті-шоу можна побачити, як проходить процес децентралізації влади в Україні.

Після минулих випробувань у проекті залишилося лише чотири об’єднані територіальні громади, які змагаються за головний приз - 1 мільйон гривень інвестицій від фонду WHISEF.

У новому випуску на Новопсковську, Бузьку, Княгининівську та Печеніжинську громади чекали нові завдання від інвесторів та ведучих Ірини Озимок і Дмитра Огньова. Громадам-учасницям необхідно було розробити тур вихідного дня, який зміг би привабити туристів до їхнього регіону. Особливої складності завданню додало те, що оцінювали тур представники громад-конкурентів власними грошима. Розмір винагороди організаторів розважальної програми залежав від того, наскільки тур сподобався туристам.  Об’єднана громада, яка отримала найменше грошей, залишила проект... 

Так, Княгининівська громада з Волині вирішила вразити конкурентів смаколиками та розробила для поціновувачів традиційної української кухні гастрономічний тур. Частували гостей не тільки сирниками, борщем та варениками, але і більш вишуканими стравами – фаршированими раками та смаженими карасями від найкращого місцевого рибалки. Кожну страву супроводжували співи, танці і веселі конкурси.

Бузька громада Миколаївської області запросила гостей на оздоровчий духовно-просвітницький тур, під час якого відвідувачі могли знайти шлях до гармонії душі і тіла, зарядитися позитивною енергією та отримати розслаблюючий сеанс апітерапії. У програмі туру були і вражаючий сніданок у сосновому лісі, і захоплюючі лекції від майстрів духовних практик, і навіть екскурсія «місцями сили».

Печеніжинська ОТГ Івано-Франківської області вирішила вразити гостей яскравим весільним туром для молодят. Закохані, які візьмуть участь у турі, можуть одружитися за давніми гуцульськими традиціями, але спершу, чоловіки мають пройти обряд посвяти в опришки, довівши свою мужність нареченій.

Вражаючу туристичну програму створила і Новопсковська громада з Луганщини. Представники ОТГ запросили своїх гостей у чоловічий тур «Незламні» для справжніх козаків, під час якого туристи могли не тільки відчути справжній дух козацтва, але і довести свою мужність та відпочити у суто чоловічому товаристві.

Хто з учасників залишить проект, дивіться у п'ятому випуску реаліті «Громада на мільйон» на «1+1»:

Відео:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

06 вересня 2024

«DECIDE: ВІДБУДОВА»: в ліцеї Ріпкинської громади облаштували сучасне укриття

«DECIDE: ВІДБУДОВА»: в ліцеї Ріпкинської...

У ліцеї Ріпкинської громади, що на Чернігівщині, відтепер є сучасне укриття, яке стане безпечним та комфортним...

06 вересня 2024

Огляд нових змін до закупівельного законодавства. Закупівля робіт (запис вебінару)

Огляд нових змін до закупівельного...

Програма USAID DOBRE провела вебінар на тему: «Огляд нових змін до закупівельного законодавства. Закупівля робіт»....

06 вересня 2024

Житомирська область та американський штат Індіана підписали меморандум про співпрацю

Житомирська область та американський штат...

Президент України Володимир Зеленський у Києві зустрівся з губернатором штату Індіана (США) Еріком Холкомбом. У...

06 вересня 2024

Олексій Кулеба окреслив основні засади роботи

Олексій Кулеба окреслив основні засади роботи

Продовження реформи місцевого врядування з посиленням ефективності управління, координації та взаємодії в умовах...