Учасниця нового випуску «Громада на мільйон. Спеціалісти» змусить водіїв відмовитись від своїх автівок

Цієї неділі о 9:45 глядачі «1+1» побачать фінальний випуск нового сезону соціального реаліті «Громада на мільйон. Спеціалісти». Досвідом обміняються молодіжні працівники: Зорина Федорчук з Новоукраїнки на Кіровоградщині вирушає до української Швейцарії – Тячівської громади в Закарпатській області, а до її міста прямує Сергій Гирич, якого називають закарпатським Мессі.

Зорина Федорчук – головна спеціалістка відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради. Склад громади: місто Новоукраїнка та 11 навколишніх сіл. Кожен активний школяр громади - депутат парламенту дітей та молоді. Від участі у проекті Зорина прагне отримати новий досвід та перейняти ідеї, що допоможуть якомога активніше втілювати молодіжні ініціативи.

Сергій Гирич – головний спеціаліст управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Тячівської міської ради. Об'єднана територіальна громада включає в себе 4 села та саме місто Тячів. У 2017 році тут відкрили спортивну арену, кожен навчальний заклад має свій спортивний майданчик, а гості громади називають її українською Швейцарією. Сергій сподівається на плідну співпрацю між двома громадами після завершення проекту.  

Фінальний випуск реаліті «Громада на мільйон. Спеціалісти» обіцяє бути одним із найбільш яскравих та насичених. Учасники мають проявити свою креативність, вміння працювати в команді та згуртовувати людей навколо. Зорині, наприклад, належить влаштувати екологічний флешмоб, в рамках якого вона зупинить весь транспорт у громаді, а на відповідальності Сергія – організація активного й безпечного змагання скейтерів і ролерів.

Чи зможуть Зорина та Сергій згуртувати мешканців громад і вразити їх масштабними заходами, дивіться  3 листопада о 9:45 у реаліті «Громада на мільйон. Спеціалісти» ‒ тільки на «1+1».

Нагадаємо, за умовами другого міжнародного сезону проекту, учасники соціального реаліті, серед яких ‒ учителі, лікарі, готельєри, фахівці з туризму, культури та молоді, очільники сіл та громад ‒ на тиждень вирушають до іншої громади на аналогічну посаду для обміну досвідом. Загалом у новому сезоні взяли участь 16 фахівців із шести європейських країн — України, Фінляндії, Німеччини, Італії, Естонії та Франції.

01.11.2019 - 14:43 | Переглядів: 8283
Учасниця нового випуску «Громада на мільйон. Спеціалісти» змусить водіїв відмовитись від своїх автівок

Приєднані зображення:

Теги:

громада на мільйон

Область:

Закарпатська область Кіровоградська область

Громади:

Тячівська міська об’єднана територіальна громада Новоукраїнська міська об’єднана територіальна громада Тячівська територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

26 липня 2024

Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи знищення комунального майна внаслідок бойових дій - запис вебінару

Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи...

Проєкт SOERA (Діяльність у рамках реформи державних підприємств України) ділиться матеріалами вебінару «Алгоритм дій...

26 липня 2024

Проєктна діяльність освітян: можливості, виклики та історії успіху

Проєктна діяльність освітян: можливості,...

Учасники інформаційної сесії від Програми "U-LEAD з Європою" дізналися, як проєктна діяльність впливає на життя школи...

26 липня 2024

Вакансія! Спеціаліст(ка) з комунікацій

Вакансія! Спеціаліст(ка) з комунікацій

SALAR International оголошує вакансію «Спеціаліст(ка) з комунікацій» у Програму підтримки реформ децентралізації та...

26 липня 2024

Конятинська громада: коли проєкти стають ресурсом для розвитку

Конятинська громада: коли проєкти стають...

Проєктний підхід — не джин з лампи. Але за умови системної роботи він може зробити чимало чудес. Це доводить досвід...