Виїзне засідання робочої наради з питання відкриття «Центрів безпеки громадян»

Департаментом інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації разом з  Головним управлінням ДСНС України у Донецькій області 30 січня 2017 року провиїзне засідання робочої наради з питання відкриття «Центрів безпеки громадян»ведено  на території об’єднаних територіальних громад, перші вибори в яких відбулися 18 грудня 2016 року, Святогірській та Сіверській об’єднаних територіальних громадах, що готуються до об’єднання. Засідання проходило у м. Миколаївка у приміщенні Центру екологічного виховання.

Під час проведення наради представники новостворених та майбутніх громад були проінформовані про стан, перспективи та переваги реалізації пілотного проекту «Центри безпеки громадян». Учасники зустрічі обговорювали доцільність створення Центрів безпеки громадян в Соледарській, Миколаївській, Сіверській, Святогірській міських та Іллінівській сільській об’єднаних територіальних громадах. За результатами розгляду доводів, наведених начальниками районних підрозділів  ДСНС та головами об’єднаних громад, членами робочої наради було встановлено, що на сьогодні є необхідність створення Центру безпеки громадян лише в Іллінівській сільській об’єднаній територіальній громаді. Також з головами сільських, селищних та міських рад були обговоренні питання дообладнання та підвищення працездатності вже існуючих частин Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наприкінці зустрічі всім присутнім було запропоновано до 15 лютого 2017 року надати пропозиції з питання підвищення рівня безпеки громадян об’єднаних територіальних громад до департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Область:

Донецька область

Джерело:

Сайт Донецької ОДА

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

26 липня 2024

Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи знищення комунального майна внаслідок бойових дій - запис вебінару

Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи...

Проєкт SOERA (Діяльність у рамках реформи державних підприємств України) ділиться матеріалами вебінару «Алгоритм дій...

26 липня 2024

Проєктна діяльність освітян: можливості, виклики та історії успіху

Проєктна діяльність освітян: можливості,...

Учасники інформаційної сесії від Програми "U-LEAD з Європою" дізналися, як проєктна діяльність впливає на життя школи...

26 липня 2024

Вакансія! Спеціаліст(ка) з комунікацій

Вакансія! Спеціаліст(ка) з комунікацій

SALAR International оголошує вакансію «Спеціаліст(ка) з комунікацій» у Програму підтримки реформ децентралізації та...

26 липня 2024

Конятинська громада: коли проєкти стають ресурсом для розвитку

Конятинська громада: коли проєкти стають...

Проєктний підхід — не джин з лампи. Але за умови системної роботи він може зробити чимало чудес. Це доводить досвід...