АНОНС! 16 лютого - перші загальні збори Асоціації об’єднаних територіальних громад

Асоціація об’єднаних територіальних громад 16 лютого проведе свої перші Загальні збори.

Збори розпочнуться о 14:00 у залі «Асамблея» готелю «Україна» за адресою: м. Київ, вул. Героїв Небесної сотні (Інститутська), 4.

У порядку денному Зборів – усі найважливіші питання діяльності Асоціації: стратегічні напрями та план дій, структура органів управління та їх персональний склад, зміни до Статуту, політика членських внесків та інші.

Порядок денний Зборів найближчими днями буде оприлюднено на сторінці Асоціації у мережі Facebook.

У першій половині дня (з 10:00 до 13:00) члени Асоціації напрацюють узгоджені рішення із зазначених питань в рамках короткої стратегічної сесії, а по обіді (з 14:00 до 16:00) ці рішення будуть ухвалені  Загальними зборами та презентовані усім запрошеним.

Головним результатом Зборів має стати порядок денний Асоціації на найближчу перспективу, колективно сформульований її членами.

Запрошення на участь у Зборах надіслано всім членам Асоціації. До участі у Зборах (з правом дорадчого голосу) також  запрошуються голови громад, які вже повідомили про намір долучитися до Асоціації, однак ще не встигли ухвалити рішення про вступ в Асоціацію на сесіях місцевих рад.

«Нове українське самоврядування, яке нині зароджується в об’єднаних громадах, потребує нових форматів консолідації, нового об’єднання. Таким об’єднанням покликана стати наша Асоціація, яка створена самими громадами, складається лише з нових громад, а відтак – повністю підзвітна та підконтрольна виключно об’єднаним територіальним громадам. Об’єднуймось! Нове українське самоврядування має ставати сильним, а для цього ми мусимо бути разом!»  – йдеться у листі Асоціації на адресу всіх об’єднаних громад.

У рамках Зборів будуть підписані меморандуми про співпрацю між Асоціацією та обласними асоціаціями об’єднаних громад (з цією ініціативою Асоціація виступила в грудні минулого року).

Для діалогу про співпрацю і взаємну підтримку на Збори буде запрошено всіх потенційних партнерів Асоціації – державні та недержавні інституції, програми і проекти, у т.ч. міжнародні.

Асоціація відкрита до партнерства та взаємодії з усіма, хто сприяє успіху нових українських громад!

З усіх питань щодо участі у Зборах звертатися до Валентини Полтавець (тел. 0679291287) та Ігоря Абрам`юка (тел. 0503749525).

06.02.2017 - 19:29 | Переглядів: 12518
АНОНС! 16 лютого - перші загальні збори Асоціації об’єднаних територіальних громад

Теги:

анонс АОТГ

Джерело:

Асоціація об’єднаних територіальних громад

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

27 вересня 2024

27 вересня 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 вересня 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 вересня 2024