Керівництво області сприяє розвитку Кочубеївської об'єднаної громади

Голова ОДА здійснив робочий візит до Кочубеївської територіальної громади Високопільського району, яка у 2015 році стала однією з перших об'єднаних громад в рамках проведення реформи з децентралізації.

Першим, що обговорив голова ОДА під час зустрічі з Кочубеївським сільським головою Іваном Дударем, стало питання ремонту автодоріг. Як зазначив Іван Дударь, це одно з проблем, яка землякам болить найбільше, отже керівник області доручив не зволікаючи скласти кошторис ремонту доріг, враховуючи пропозиції підрядних організацій.

Крім того, сільський голова поділився планами щодо виконання першочергових завдань задля розвитку громади та задоволення потреб її мешканців, а це і відновлення централізованого водопостачання, будівництво нового водогону, і поліпшення медичного сервісу на селі, відновлення сільської амбулаторії. Адже надання якісних медичних послуг на селі, утворення цілодобової екстреної медицини, пункту обласної структури невідкладної допомоги - це пріоритети в роботі Кочубеївського голови. Ці напрямки розвитку підтримує і розуміє їх необхідність голова ОДА Андрій Гордєєв, він доручив своєму профільному заступнику найближчим часом розглянути запропоновані перспективні плани громади та надати всебічну підтримку в їх реалізації.

Область:

Херсонська область

Джерело:

«Скіфія»

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...