Рава-Руська громада створила інтерактивний дашборд для інвесторів
Рава-Руська громада створила інтерактивний дашборд для інвесторів

Рава-Руська громада створила власний інвестиційний дашборд скориставшись можливостями персонального кабінету на Аналітичному порталі Львівщини від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».


Цей дашборд значно полегшує доступ інвесторів до інформації та допомагає громаді активно просувати свої інвестиційні можливості. Тепер інвестори у будь-який час можуть онлайн переглядати понад 50 доступних інвестиційних ділянок, які має громада, загальною площею понад 160 га. Бізнес тут може розмістити як логістичні центри, так і промислові потужності. Більшість цих ділянок зручно розташовані поблизу з автодорогами, залізницею та міжнародними пунктами пропуску.

Фахівці громади, після попереднього навчання Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», відтепер самотужки можуть актуалізовувати карту інвестиційних пропозицій.

«Ми розуміємо, що нині для громади важливо не просто мати інвестиційні паспорти, а розміщувати їх онлайн, в сучасному, доступному для інвестора форматі. Це інвестиційна промоція громади 24/7», – вважає Василина Сідельник, начальниця відділу економіки та інвестицій Рава-Руської громади.

Далі завдяки цьому дашборду громада планує залучати інвесторів для участі у прозорих та відкритих земельних аукціонах. Такі можливості допомагають громаді досягнути своєї стратегічної цілі «Конкурентоспроможна економіка», що закладена у Стратегії розвитку Рава-Руської міської територіальної громади, яку громада розробила за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Рава-Руська громада стала першою з 33 громад області, яка скористалася персональним кабінетом на Аналітичному порталі Львівщини.

«Аналітичний портал Львівщини допомагає громадам не лише просувати інвестиційні проєкти, але й приймати ефективні рішення в економічній, соціальній та інфраструктурній сферах, напрацьовувати стратегічні документи», – говорить т.в.о. директора департаменту економічної політики Орест Гринів.

Аналітичний портал  – це інтерактивний технологічний інструмент, який впорядковує сотні документів і гігабайти інформації про регіон. Він допомагає управлінцям обґрунтовано ухвалювати ефективні рішення, надавати комплексну та систематизовану інформацію для бізнесу та громадськості.  Він створений з допомогою найякіснішого програмного забезпечення з використанням супутникових даних. До прикладу,  Аналітичний портал Львівщини має 24 геоінформаційні дашборди з інформацією про соціальну та адміністративну інфраструктуру області. Крім інвестиційних об’єктів, тут можна ознайомитися із адміністративними, освітніми, культурними, туристичними послугами в громадах регіону,  виконанням місцевих бюджетів та цільових програм тощо.

Такий Аналітичний портал, крім Львівщини, Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» розробив і для Полтавської, Рівненської, Одеської, Волинської, Закарпатської області та міста Києва. Більше про переваги Аналітичного порталу читайте у статті.

Переглядів: 34
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: електронне врядування
Читайте також: