Вакансія! Експерт(ка) з інтеграції перспектив ветеранів у роботу муніципалітетів в Україні

Опис контексту

SALAR International завершила свої поточні проєкти в Україні (DSP та PROSTO), які були розпочаті ще до повномасштабного вторгнення. Для реагування на мінливі потреби українських муніципалітетів і національних суб'єктів у воєнний час було започатковано нову програму Polaris «Підтримка багаторівневого врядування в Україні» (2024-2028), яка фінансується Шведським агентством з питань міжнародного розвитку та співробітництва (Sida). Програма розрахована на чотири роки, але поки діяльність запланована на перші 24 місяці.

Програма Polaris спрямована як на короткострокову, так і на довгострокову підтримку, фокусуючись на вирішенні потреб системи багаторівневого врядування, паралельно посилюючи спроможність громад надавати публічні послуги та брати безпосередню участь у процесах відновлення і відбудови, відповідно до вимог вступу до ЄС. Один компонент програми передбачає співпрацю з національними суб'єктами та питаннями політики, тоді як інший фокусується на наданні прямої підтримки місцевому самоврядуванню.

Крім того, Polaris охоплює п'ять тематичних напрямків: освіта, фіскальна децентралізація та бюджетування, адміністративні послуги, відновлення під керівництвом місцевої влади, міжнародне співробітництво громад. Програма також надаватиме матеріальну підтримку для кризових потреб громад і координуватиме з іншими міжнародними суб'єктами фінансування реалізацію планів відновлення.

Опис ролі

Експерт(ка) з інтеграції ветеранської проблематики відповідає за розробку стратегій та реалізацію ініціатив, які враховують досвід і потреби ветеранів у підтримці, що надається Програмою громадам України. Ця посада спрямована на забезпечення ефективної інтеграції ветеранської проблематики в діяльність місцевої влади щодо відновлення та розвитку, надання послуг, програм реінтеграції ветеранів, запобігання гендерно зумовленому насильству для підвищення стійкості та сталого розвитку громад, що постраждали від війни.

Реченець подачі заявок: 18 листопада 2024 року.

Будь ласка, ознайомтеся з детальним описом вакансії.

Переглядів: 344
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: вакансія
Читайте також: