Профільний парламентський комітет впроваджує електронну Платформу консультацій з органами місцевого самоврядування
Профільний парламентський комітет впроваджує електронну Платформу консультацій з органами місцевого самоврядування

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування впроваджує електронну Платформу консультацій з органами місцевого самоврядування, яка передбачає можливість онлайн опитування представників органів місцевого самоврядування.


Практика таких опитувань надасть Комітету змогу дізнаватися про нагальні питання, які виникають у органів місцевого самоврядування щодо впровадження чинного законодавства, та сприятиме кращій поінформованості про рішення, які готуються до прийняття на державному рівні та забезпеченню якості їх прийняття для продовження реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні з урахуванням позицій органів місцевого самоврядування, що відповідатиме основоположним принципам Європейської хартії місцевого самоврядування.

Наразі на Платформі проходить друге тестове опитування «Про деякі аспекти змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яке триватиме до 16 вересня 2024 року.

Пропонуємо представникам органів місцевого самоврядування долучитись до цього тестового опитування, предметом якого є актуальні питання функціонування місцевого самоврядування.

Комітет планує, що Платформа стане ефективним діалоговим майданчиком та гарантією якісного законотворення в інтересах місцевого самоврядування.

Опитування відбуватимуться за підтримки Швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» та громадської організації «ДЕСПРО».

Платформа доступна за посиланням: https://consultoms.in.ua

ВАЖЛИВО! Доступ до опитувальника матимуть лише зареєстровані користувачі - міські / селищні / сільські голови, голови обласних та районних рад. Представникам органів місцевого самоврядування, які ще не зареєструвалися на Платформі, необхідно звернутися за електронною адресою для реєстрації complaintconsultoms@gmail.com

Нагадаємо, пілотне впровадження електронної платформи консультації з органами місцевого самоврядування розпочалося ще в липні 2021 року.

Переглядів: 466
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: опитування
Читайте також: