Громадський бюджет на дитячі мрії Галицької громади (відео)

Проєкт «SportDream», «Мобільні класи для пізнання природи», «Hemingway» та «Арт кімната» — ось як молодь Галицька територіальна громада змінює своє життя завдяки ініціативі «Шкільний громадський бюджет» швейцарсько-українського проєкту DECIDE .

Галицька територіальна громада розпочала співпрацю з Швейцарсько-українським проєктом DECIDE у 2021 році. Серед багатьох напрямів співпраці — Ініціатива «Громадський бюджет на дитячі мрії», яка допомагає дітям та молоді громади ставати проактивними та відповідальними громадянами. Адже вони вчилися не лише розробляти, презентувати, агітувати за свої проєкти під час голосування, а й реалізовувати ідеї, які змінюють життя класу, школи та громади.

До речі, усі проєкти були втілені завдяки співфінансуванню Галицької територіальної громади та проєкту DECIDE.

Важливі навички, які учні здобули завдяки участі у хакатонах та тренінгах проєкту — це командна робота, вміння презентувати ідеї та доносити своє бачення їх реалізації.

Але найцікавіше — це втілення дитячих мрій! Детальніше про те, які проєкти вдалося реалізувати — дивіться у відео:

 

 

“Громадський бюджет на дитячі мрії” — це ініціатива DECIDE, реалізована у співпраці з та громадами-партнерами. Вона передбачає співфінансування проєктів, розроблених шкільними командами у 12 громадах країни.

Переглядів: 532
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: шкільний бюджет
Читайте також: