«Кроки для спеціалістів. Набуття майна в комунальну власність» - нова навчальна програма від U-LEAD
«Кроки для спеціалістів. Набуття майна в комунальну власність» - нова навчальна програма від U-LEAD

Навчальна програма «Кроки для спеціалістів. Набуття майна в комунальну власність» від "U-LEAD з Європою" створена для спеціалістів, які відповідальні за роботу із майном і його належне оформлення в комунальну власність. Це можливість підвищити професійну компетентність посадових осіб місцевого самоврядування щодо набуття різних типів майна в комунальну власність та особливостей даного процесу в умовах сьогодення, формування навичок вибору оптимальних алгоритмів прийняття майна у власність, що дозволить підвищити ефективність роботи з управління муніципальним майном.


Програма допоможе знайти відповіді на наступні запитання і не тільки:

  • Звідки та якими способами громада може отримати майно у власність?
  • Як отримати майно з державної власності та зі спільної власності громад району?
  • Як громаді придбати потрібне майно? Чи можливо отримати його в дар?
  • Гуманітарна, благодійна, міжнародна технічна допомога: що робити для її правильного оформлення?
  • Чи має право громада на примусове відчуження або викуп майна приватних осіб?
  • Які документи потрібні для державної реєстрації права комунальної власності на майно?

Окрім того, учасники встановлять контакти та налагодять співпрацю з колегами з інших областей України.

Нвчання триватиме 9 тижнів, починаючи з 26 вересня 2024 року. Усі заходи проводитимуться онлайн та є безкоштовними для учасників.

Учасниками програми стануть 100 осіб (по одному представнику від громади), які відповідають за питання управління комунальним майном, і пройдуть відбір. До участі у конкурсі будуть допущені представники громад, з населенням до 50 тисяч, які не перебувають на тимчасово окупованій території, мають технічні можливості (мікрофон, камера) приєднання до онлайн заходів

Для участі у відборі на «Кроки для спеціалістів. Набуття майна в комунальну власність» необхідно заповнити заявку, що додається, та до 18:00 30 серпня 2024 року надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши «Набуття майна в комунальну власність_Назва громади_Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на заході-презентації, що відбудеться 22 серпня 2024 року о 10:00. Долучитися до онлайн-презентації можна за цим посиланням

Переглядів: 391
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: навчання
Читайте також: