Програму «U-LEAD з Європою» продовжили і збільшили фінансування на 40 млн євро
Програму «U-LEAD з Європою» продовжили і збільшили фінансування на 40 млн євро

11 червня у Берліні під час Конференції з відновлення України 2024 (Ukraine Recovery Conference 2024) Європейська Комісія та GIZ підписали декларацію про наміри продовжити фінансування мультидонорської програми «U-LEAD з Європою». Це буде вже третя фаза Програми, вона почнеться 2025 року і буде профінансована на суму 40 мільйонів євро.


У Програмі «U-LEAD з Європою» повідомили, що «ця угода знаменує безперервну та цілеспрямовану підтримку Європейського Союзу в інтересах України з метою посилення її адміністративної спроможності на національному, регіональному та місцевому рівнях для реалізації стратегій, планів та інвестиційних заходів, спрямованих на відновлення після війни та досягнення успіху у виконанні вимог для вступу до ЄС».

«Цією декларацією про наміри Європейський Союз підкреслює свою довгострокову відданість підзвітним і спроможним громадам. Вона підтверджує важливу роль «U-LEAD» у сприянні відновленню, яке базується на місцевому рівні та розробляється за принципом «знизу-вгору». Для нас велика честь, що ЄС довіряє нам майбутнє», - прокоментував Бастіан Файгель, директор Програми «U-LEAD з Європою».

Більше про Програму «U-LEAD з Європою».

Більше про діяльність проектів і програм міжнародної допомоги, які підтримують розвиток місцевого самоврядування в Україні, дізнавайтеся у спеціальній рубриці порталу "Децентралізація".

Переглядів: 749
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: міжнародна підтримка
Читайте також: