ДЕСПРО допомагає модернізувати систему водопостачання в Бучі

 

ГО «ДЕСПРО» у співпраці із Helvetas продовжує надавати підтримку на відновлення та модернізацію систем водопостачання громадам, які постраждали внаслідок збройної агресії ворога.


Минулого представники ГО «ДЕСПРО» та Helvetas здійснили робочий візит до Бучанської громади, де тривають роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури та житла. За інформацією міської влади, зокрема, відновлюються темпи будівництва нового житла в самій Бучі - населення міста зростає. І потреби мешканців у воді, авжеж, збільшують навантаження на інфраструктуру водопостачання.

«Ми отримали запит КП «Бучасервіс» з проханням про надання допомоги для відновлення і модернізації системи постачання води. Громадська організація «ДЕСПРО» швидко зреагувала на звернення і надала енергоефективні насоси та шафи керування з частотними перетворювачами для модернізації 2-х свердловин у місті Буча», - розповідає експерт ГО «ДЕСПРО» Андрій Кавун.

 

 

Експерт «ДЕСПРО» Вячеслав Сороковський додає, що під’єднання до міської системи двох додаткових свердловин значно підвищить якість та надійність водопостачання.

Передане обладнання вже встановлюється та запускається в експлуатацію силами комунального підприємства.

ГО «ДЕСПРО» продовжуватиме співпрацю із Бучанською громадою. У наступних планах - ремонт та модернізація джерел водопостачання у сільських населених пунктах.

 


Проект «Підтримка відновлення України» реалізується в межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансування Swiss Solidarity та виконання робіт консорціумом, до складу якого зі швейцарської сторони входить організація Helvetas з української ГО «ДЕСПРО»

Переглядів: 196
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: водопостачання
Читайте також: