«Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом 2024»: розпочалася реєстрація на навчальну програму
«Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом 2024»: розпочалася реєстрація на навчальну програму

Ви — новачок у проєктному менеджменті? Прагнете підсилити свої навички з написання та впровадження проєктів, хочете ознайомитися з новітніми підходами та методологією розробки проєктних пропозицій, проаналізувати ключові помилки, які виникають у процесі підготовки та впровадженні проєктів? Долучайтеся до навчальної програми від «U-LEAD з Європою».


Що це?

Професійна комплексна навчальна програма, спрямована на формування розуміння особливостей проєктного циклу і специфіки управління проєктами в публічній сфері, методів їх реалізації, вироблення умінь і навичок, необхідних для використання у практичній діяльності інструментів проєктного менеджменту, забезпечення розвитку професійних компетентностей для ефективної розробки та реалізації проєктів місцевого і регіонального розвитку.

У межах навчальної програми учасники:

  • ознайомляться із нормативно-правовою базою у сфері підготовки, реалізації проєктів й принципами планування та реалізації проєктів
  • опанують інструменти управління проєктами та генерації проєктних ідей
  • розвинуть навички роботи з проєктною документацією
  • розроблять власну проєктну заявку

Коли?

8 тижнів інтенсивного навчання з травня по серпень 2024 року

Хто може стати учасниками програми?

  • посадовці ОМС, відповідальні за управління проєктами, або співробітники комунальних інституцій з розвитку громади
  • з досвідом роботи у сфері проєктного менеджменту до 1 року
  • делеговані до участі у навчальній програмі керівником ОМС (лист-підтвердження / лист підтримки за підписом голови громади, який засвідчує делегування саме цього учасника)
  • не брали участь у попередніх навчальних програмах «Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом» від Програми «U-LEAD з Європою».

До участі буде відібрано 75 осіб (по 1 представнику від громади).

Одна громада може подати кілька кандидатур, однак буде відібрано лише 1 найбільш релевантного учасника.

Як взяти участь?

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається, долучити лист за підписом голови громади (у довільній формі) та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 7 травня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «Управління проєктним циклом_Назва громади_область» у форматі MS Excel.

Відсутність хоча би одного з двох обов’язкових документів є відсікаючим фактором при відборі.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Заході-презентації, що відбудеться 25 квітня 2024 року о 12:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням: PRESENTATION EVENT ON 25.04.2024

Переглядів: 1947
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: навчання
Читайте також: