Програма USAID DOBRE запускає подкаст про розвиток та відновлення громад в умовах війни
Програма USAID DOBRE запускає подкаст про розвиток та відновлення громад в умовах війни

Подкаст «Громади. Історії боротьби й розвитку» розповідає про розвиток та відновлення громад в умовах війни на прикладі досвіду громад-партнерів Програми USAID DOBRE.


Ведуча програм – головна редакторка Громадського радіо Тетяна Трощинська. А спікерами будуть представники місцевого самоврядування, експерти та спеціалісти за напрямками й темами. Подкасти будуть виходити кожні два тижні й послухати їх можна на сайті Громадського радіо та Українського кризового медіа-центру.

«Ми шукаємо канали комунікації, якими можна взаємодіяти з жителями різних куточків України, сіл, невеликих містечок. Шукаємо можливість інформаційного зв’язку з жителями окупованих територій. Ми відслідковуємо тенденції й бачимо, що українці стали більше слухати радіо. Це підтверджують і опитування. Нам дуже важливо поділитися набутим досвідом громад, який акумулювався на основі місцевих ініціатив та потреб людей і на підходах національних та міжнародних експертів, із усіма зацікавленими, особливо з тими, хто шукає ідеї, партнерства, кому не вистачає знань і впевненості в своїх починаннях. Ми хочемо надати голос громадам, які готові розповісти конкретні приклади рішень на місцях: як згуртовувати людей, як використовувати їхній потенціал, як посилювати відповідальність за своє життя», – розповіла Ірина Малик, координаторка комунікації децентралізації Програми USAID DOBRE.

Аби послухати подкаст, не потрібно реєструватися. Просто знаходьте посилання у дописі з випусками й слухайте! Можна також прочитати текстову версію.

Слухати усі епізоду подкасту

Проєкт аудіопрограм реалізовує Український кризовий медіа-центр у межах Програми USAID DOBRE.

Переглядів: 544
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: DOBRE подкаст
Читайте також: