Управління комунальним майном: U-LEAD оголошує набір на нову навчальну програму
Управління комунальним майном: U-LEAD оголошує набір на нову навчальну програму

Зробіть ефективнішою роботу з управління комунальним майном у вашій громаді та налагоджуйте співпрацю з колегами з інших областей. У цьому вам допоможе нова навчальна програма від U-LEAD.


«Кроки для спеціалістів. Управління комунальним майном» – це вісім тижнів онлайн семінарів, тренінгів та практикумів, що створені спеціально для спеціалістів, які відповідальні за роботу із комунальним майном.

Програма допоможе знайти відповіді, серед іншого, на такі запитання:

  • Який правовий режим комунального майна?
  • Хто є органом управління комунальним майном?
  • Які є способи ефективного управління та розпорядження комунальним майном?
  • Оренда чи приватизація: коли та яке рішення краще прийняти?
  • Які особливості та процедура передачі майна в оперативне управління та господарське відання?
  • Ну і, безперечно – які контрольні повноваження ОМС в сфері управління комунальним майном?

У межах навчальної програми учасники отримають актуальні знання щодо управління комунальним майном територіальної громади та особливостей даного процесу в умовах воєнного стану та опрацюють навички в їх окремих напрямах, що дозволить підвищити ефективність роботи з управління комунальним майном.

Окрім того, дана програма дозволить учасникам встановити контакти та налагодити співпрацю з колегами із інших областей України.

 

Як взяти участь

Учасниками програми можуть стати по одному представнику від громади. Це має бути посадова особа місцевого самоврядування з числа спеціалістів, що відповідають за питання управління комунальним майном.

Для участі у відборі на «Кроки для спеціалістів. Управління комунальним майном» необхідно заповнити заявку, що додається, та до 18:00 20 лютого 2024 року надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши «Управління комунальним майно_Назва громади_Область».

Якщо Ви хочете дізнатися більше про Навчальну програму та про те, як до неї долучитися, реєструйтеся на інформаційну зустріч, що відбудеться 13 лютого 2024 року о 10:00 за цим посиланням.

Заходи Навчальної програми розпочинаються 29 лютого 2024 року.

Переглядів: 2220
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: навчання
Читайте також: