Як сир впливав на світ та як його виготовляє сироварня у Глибоцькій громаді на Буковині

Після об'єднання Глибоцької громади в селі Михайлівка почали думати, як розвивати економічний потенціал села, яке занепадало. Підказкою стала історія – на території громади завжди були товариства з вирощування рогатої худоби й обробки молока. Зараз сирний кооператив «Добрі ґазди» на Буковині виробляє тонну продукції щомісяця. Це 12 різних сортів твердих і напівтвердих сирів, вершкове масло, йогурти, вершки та свою «родзинку» – копчений будз.

Як громаді це вдалося – дивіться у відеоролику.

 

 

Відео створено в партнерстві з ШОТАМ на замовлення Українського кризового медіа-центру у межах Програми USAID DOBRE. Серія відео розповідає про те, як громадам заробляти та максимально використовувати всі можливості.

Переглядів: 1523
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: розвиток бізнесу
Читайте також: