U-LEAD запрошує до участі у новій Мережі з обміну досвідом «Управління майном відумерлої спадщини»
U-LEAD запрошує до участі у новій Мережі з обміну досвідом «Управління майном відумерлої спадщини»

Програма "U-LEAD з Європою" запрошує до участі у новій Мережі з обміну досвідом «Управління майном відумерлої спадщини». Мережа – це підтримка в напрацюванні пакету документів для організації роботи місцевої ради щодо виявлення, обліку та набуття у комунальну власність майна відумерлої спадщини, а також можливість ознайомитися з досвідом колег та поділитися власними практиками.


Учасники Мережі дізнаються про особливості та механізми роботи органів місцевого самоврядування в сфері управління майном відумерлої спадщини, розробки необхідних документів та алгоритми звернення до суду про визнання спадщини відумерлою.

До участі запрошуються управлінські команди (2-3 особи) органів місцевого самоврядування 16 громад з населенням до 50 тисяч. Команди будуть обрані шляхом відкритого відбору, які мають потенційне майно відумерлої спадщини та хочуть прийняти його в комунальну власність громади.

Команди за допомогою експертів пройдуть увесь шлях - від виявлення потенційного майна відумерлої спадщини до прийняття його в комунальну власність громади.

Тривалість – 8 місяців.

Учасники, які успішно завершать навчання, отримають сертифікати.

Для участі у відборі необхідно заповнити Заявку, що додається та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 год 3 листопада 2023 року, в темі повідомлення вказавши «Управління майном відумерлої спадщини_ Назва громади_Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Програмі підтримки можна на Заході-презентації, що відбудеться 24 жовтня 2023 року о 10:00 год.

Долучитися до онлайн презентації можна за цим посиланням.

 

Переглядів: 500
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: