26 вересня - вебінар «Шкільний громадський бюджет» та «громадський бюджет участі» - інструменти ефективного управління освітою в громадах»

 

26 вересня 2023 року о 13:00 розпочнеться вебінар на тему: «Шкільний громадський бюджет» та «Громадський бюджет участі» - інструменти ефективного управління освітою в громадах» від Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International).


Під час заходу будуть представлені дві організаційні моделі конкурсу «Шкільний громадський бюджет» (ШГБ) реалізовані у Володимирській та Нововолинській громадах Волинської області. Учасники вебінару обговорять, як конкурси проектів на місцевому рівні сприяють розкриттю та використанню потенціалу учасників освітнього процесу для розвитку закладів освіти та громади, а також допомагають у розвитку фінансової автономії шкіл.

Крім того, будуть презентовані ініціативи учнів, реалізовані в рамках конкурсу проектів ШГБ. Учасники заходу познайомляться з прикладами того, як громадський бюджет участі може сприяти розвитку співпраці між батьками та адміністрацією шкіл, як батьки залучають фінансові ресурси для розвитку школи з місцевого бюджету і в такий спосіб сприяють її фінансовій автономії.

Для участі у заході необхідно зареєструватися https://forms.gle/xZsrnwaHho2PQinw8

Трансляцію та запис вебінару можна буде переглянути на сторінці проєкту у мережі фейсбук або на каналі в Youtube.

Переглядів: 1221
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: