«Маємо визначити виклики та можливості в поточному ландшафті регіональної політики разом», - Олексій Кулеба
«Маємо визначити виклики та можливості в поточному ландшафті регіональної політики разом», - Олексій Кулеба

Державній регіональній політиці та місцевому самоврядуванню буде присвячена велика частина української доктрини, яку Президент України Володимир Зеленський запропонував до загальнонаціонального обговорення. Про це сказав заступник Керівника Офісу Президента України, виконавчий секретар президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України Олексій Кулеба під час Конгресових слухань «Механізми взаємодії суб’єктів державної регіональної політики щодо  відновлення та розвитку регіонів».


За його словами, саме Конгрес є великою спільною платформою, яка об’єднує представників місцевих та регіональних влад, асоціацій органів місцевого самоврядування, агенції регіонального розвитку  для обговорення викликів та завдань влади.

«Сьогодні ми закладаємо основи для майбутнього. До відкритого обговорення запрошені всі зацікавлені сторони, що залучені до розробки та реалізації державної регіональної політики. Маємо визначити виклики та можливості в поточному ландшафті регіональної політики разом, перспективні напрями її формування, а також як разом це все реалізувати. Сьогоднішні Конгресові слухання - основа подальшої співпраці задля наближення нашої перемоги і крок до відновлення України», - сказав Олексій Кулеба.

Організатори Конгресових слухань - Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD.

Учасники: представники обласних військових адміністрацій та обласних рад, агенцій регіонального розвитку, органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти.

Дивитись трансляцію 

Переглядів: 731
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: регіональний розвиток
Читайте також: