Як працювати з міжнародними партнерами: 16-18 серпня у Львові відбудеться резиденція ідей для громад

 

16-18 серпня у Львові відбудеться резиденція ідей з міжнародної співпраці. Мова йтиме про те, як шукати та працювати із містами-побратимами, із міжнародними організаціями та фондами, залучати інвестиції. Участь для громад безкоштовна, реєстрація - на конкурсній основі - за посиланням.


Серію резиденцій організовує проєкт Cities4cities| United4Ukraine у рамках співпраці Інституту міста Львова та Шведської асоціації місцевих влад та регіонів.

У програмі навчань - детальний огляд кейсів міста Львова, зокрема, як у Львові працюють із містами-побратимами. Заплановані також візити - огляди проєктів, які реалізуються за участі міжнародних партнерів: Національний реабілітаційний центр UNBROKEN, містечко “Незламні матусі”.

«Співпраця із містами - побратимами - сьогодні дуже важлива для українських громад, адже це і про досвід Європи, і про фінансову підтримку та можливість участі у міжнародних конкурсах та проєктах», - говорить Світлана Крижанівська-Блінова, керівниця міжнародної програми Інституту міста Львова, менеджерка ініціативи Cities4cities| United4Ukraine.

Також у програмі запланований огляд кейсу LvivOpenLab, простору інноваційної освіти у Львові, який створений за підтримки міжнародних партнерів.

Як написати заявку, вести комунікацію із партнерами, реалізувати проєкт, а ще про залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги, – про це також йтиметься у під час резиденції.

Кому буде цікаво

Представникам українських громад, які безпосередньо працюють чи планують працювати із міжнародними партнерами. Організатори заохочуть брати участь мера/заступника громади та відповідального фахівця за міжнародну співпрацю (від громади може брати участь, власне, 2 людей).

Як взяти участь

На жаль, кількість місць обмежена, тому реєстрація відбувається на конкурсній основі. Просимо заповнити коротку заявку та вказати мотивацію, чому саме вам та вашій громаді важливо взяти участь у цій резиденції. Час подачі заявок - до 10 серпня (00:00), 11 серпня організатори надішлють підтвердження щодо участі.

Організатори покривають витрати на проживання у Львові (16-18 серпня), харчування та навчання. Доїзд до Львова учасники забезпечують самостійно.


Резиденції ідей у Львові - серія регулярних професійних зібрань голів українських громад. Організаторами резиденції є Шведська асоціація локальних влад та регіонів (SALAR), Інститут міста Львова. Протягом двох днів резиденції ми знайомимо учасників з управлінськими практиками, які застосовують у Львові в таких важливих напрямках як медицина, робота з внутрішньо переміщеними особами, залучення коштів в місцеву економіку тощо.

Сities 4 Cities | United 4 Ukraine — партнерські ініціативи, які об’єднали зусилля у вересні 2022.

Сities 4 Cities було засновано містом Зіндельфінден (Німеччина) під патронатом Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи. United 4 Ukraine започаткували SALAR International та місто Львів (Україна) за підтримки Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida).

Стратегічними партнерами ініціативи є Асоціація міст України і Всеукраїнська асоціація ОТГ.

Переглядів: 4195
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: