Чортків та Бад-Зоден-Зальмюнстер налагодили співпрацю

Міста Чортків та Бад-Зоден-Зальмюнстер (Німеччина) підписали Угоду про партнерство.

Подія відбулася в рамках щорічної конференції молодих міських голів Німеччини за сприяння проекту «Сміливі українські громади». Про це повідомив офіційний сайт Чортківської міської ради.

«Дуже вірю, що партнерська співпраця між нашими громадами дасть позитивні результати для жителів. Незабаром очікуємо перші хороші новини для Чорткова. Будуть чудові подарунки нашій громаді», – прокоментував Чортківський міський голова Володимир Шматько.

 


Нагадаємо, 19-20 квітня в Україні за організації Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України пройшов Міжнародний саміт міст та регіонів, одним із завдань якого стала консолідація міжнародної спільноти місцевих та регіональних влад в підтримці України. Тільки в рамках Саміту було підписано 11 різних документів щодо міжнародного міжмуніципального та міжрегіонального співробітництва. Також в ході Міжнародного саміту міст та регіонів представники місцевого самоврядування України та близько трьох десятків країн світу, а також найвищі посадові особи України в присутності високих представників Конгресу місцевих та регіональних влад, Ради Європи, Європейського комітету регіонів задекларували готовність спільними зусиллями допомагати в розбудові мирного, демократичного та заможного майбутнього, сприяти становленню всеосяжного справедливого та сталого миру в Україні для забезпечення міжнародної безпеки й стабільності всього світу.

Переглядів: 1712
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: