Нове шкільне харчування: історія успіху Радовеля
Оновлений Біотехнологічний ліцей «Радовель», що на Житомирщині, відкрили у 2018 році. Відтоді тут організоване якісне і безпечне харчування – для цього впроваджується система HACCP, є надсучасне обладнання і підтримка бізнесу. Більш як 3 роки команда кухарів готує страви за рецептурником Євгена Клопотенка і за цей час опрацювала вже 60% страв. Щоп'ятниці в ліцеї готують їжу, яка найбільше подобається учням – вони самі «визначають» меню на цей день у закритому акаунті Instagram.
03:01 Обладнання
05:50 Стандарти
07:58 Здорове харчування
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія)
Поділитися новиною:
30 квітня 2025
Об’єднатися для розвитку: чотири громади з двох...
Спільне комунальне підприємство «Пониззя» створили чотири громади з двох областей: Хотинська громада Чернівецької...
15 квітня 2025
В Опішнянській громаді запрацювало локальне радіо «Опішня FM»: голос громади — тепер в ефірі
В Опішнянській громаді запрацювало локальне...
У Полтавській області в Опішнянській територіальній громаді офіційно розпочало мовлення локальне радіо «Опішня FM»....
08 квітня 2025
«Усе змінила одна дитина». Як Ворохта й Верховина налагодили співпрацю навколо ІРЦ
«Усе змінила одна дитина». Як Ворохта й...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) Ворохтянська територіальна громада, що на Івано-Франківщині, утворилася у...
07 квітня 2025
«Усі діти – наші». Як і навіщо дві громади на Одещині співпрацюють навколо ІРЦ
«Усі діти – наші». Як і навіщо дві громади на...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) У 2019 році ІРЦ Кодимської міської ради Подільського району Одеської області...