Оновлений Біотехнологічний ліцей «Радовель», що на Житомирщині, відкрили у 2018 році. Відтоді тут організоване якісне і безпечне харчування – для цього впроваджується система HACCP, є надсучасне обладнання і підтримка бізнесу. Більш як 3 роки команда кухарів готує страви за рецептурником Євгена Клопотенка і за цей час опрацювала вже 60% страв. Щоп'ятниці в ліцеї готують їжу, яка найбільше подобається учням – вони самі «визначають» меню на цей день у закритому акаунті Instagram.
03:01 Обладнання
05:50 Стандарти
07:58 Здорове харчування
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія)
16 січня 2025
Три громади у співпраці створили цифрову платформу для збереження культурної спадщини краю
Три громади у співпраці створили цифрову...
«Креденс» – так називається інтернет-платформа, створена у співпраці громад для збереження культурної спадщини та...
16 січня 2025
На своєму місці. Випуск 7. Адміністративні послуги поруч з війною: досвід Покровської громади
На своєму місці. Випуск 7. Адміністративні...
В цьому випуску «На своєму місці» - Покровська селищна громада Синельниківського району Дніпропетровщини. За...
15 січня 2025
На своєму місці. Випуск 6. Медичні послуги Оржицької громади
На своєму місці. Випуск 6. Медичні послуги...
В цьому випуску «На своєму місці» - про Оржицьку селищну територіальну громаду Лубенського району на Полтавщині. Ще у...
10 січня 2025
На своєму місці. Випуск 4. Робота з внутрішньо переміщеними особами у Дунаєвецькій громаді
На своєму місці. Випуск 4. Робота з внутрішньо...
В цьому випуску «На своєму місці» - про Дунаєвецьку міську територіальну громаду Кам'янець-Подільського району...