Розпочався щорічний конкурс з тематики децентралізації для медійників Чернігівщини

Чернігівська обласна рада запрошує творчих працівників медійної сфери Чернігівської області, штатних та позаштатних працівників засобів масової інформації, а також осіб, які займаються незалежною творчою діяльністю, працівники інформаційних підрозділів та пресслужб органів місцевого самоврядування та виконавчої влади області взяти участь у обласному конкурсі журналістських робіт з тематики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Конкурс проводиться з урахуванням адаптованої до місцевих потреб методології Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Матеріали приймаються до 30 вересня 2020 року. Для участі в Конкурсі учасники у термін, визначений в оголошенні про Конкурс, заповнюють Конкурсну заявку [https://forms.gle/1eDVNLUubHwV7BEN9] та додають до неї одну роботу (публікацію, або аудіо- чи відеозапис) у вигляді посилання [link] на матеріал, що попередньо завантажується автором на файлообмінні хмарні сервіси або до мереж YouTube, Vimeo, SoundCloud, де він має зберігатися у вільному доступі до моменту оголошення переможців Конкурсу.

Медійники області мають можливість змагатися в чотирьох жанрових номінаціях:

  • онлайн-публікація;
  • публікація в друкованих ЗМІ;
  • радіоматеріал;
  • відеоматеріал, телепрограма, відеосюжет.

Серед поданих на Конкурс робіт в кожній з чотирьох жанрових номінацій визначатимуться по 3 переможці, які отримають дипломи та грошову винагороду в розмірі відповідно до категорії Премії:

  • І премія – в розмірі 8-х прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 грудня календарного року проведення конкурсу;
  • ІІ премія – в розмірі 6-х прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 грудня календарного року проведення конкурсу;
  • ІІІ премія – в розмірі 4-х прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 грудня календарного року проведення конкурсу.

З питань додаткової інформації звертатись: Ванжула Ольга, начальник відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради (olga88press@ukr.net, тел. (0462)-675-156, 066-143-93-76)

Довідково:

Проведення обласними радами щорічних обласних конкурсів журналістських робіт з тематики розвитку місцевого самоврядування за методологією розробленою Радою Європи та апробованою на центральному рівні Мінрегіоном було рекомендовано Резолюцією XVII Всеукраїнської щорічної наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування, проведеної УАРОР у 2018 році.


Представники регіональних медіа також можуть до 30 вересня ц.р. подавати свої матеріали на Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2020 року, який проводить Мінрегіон у співпраці з Радою Європи та партнерами. Аплікаційна форма учасника Всеукраїнського Конкурсу розміщена за посиланням http://bit.ly/Application-2020. Довідки за тел.: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70. Призовий фонд – 135 000 грн.

11.06.2020 - 09:38 | Переглядів: 6263
Розпочався щорічний конкурс з тематики децентралізації для медійників Чернігівщини

Теги:

конкурс

Область:

Чернігівська область

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...