Грамота керівнику Офісу реформ від Посла Канади

Створення громадських рад при органах місцевого самоврядування та проведення реформи з децентралізації. Впровадження цих та інших масштабних проектів розвитку місцевих громад за участі польських та українських партнерів обговорювали 26 листопада на конференції «Місцева демократія у польсько-українській співпраці 2015». На захід, який проходив у Черкасах вперше, завітали делегації з усіх куточків України, а також прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук.

Варто наголосити, що подібні зустрічі відбуваються щороку. Їх проводять Фонд міжнародної солідарності (президент Кшиштоф Становскі) спільно з Комітетом виборців України та Фондом «Вікно на Схід» за підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади та МЗС Республіки Польща.

Перед початком відкриття конференції відбулася вернісаж-презентація виставки, присвяченої лідеру кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву.

Особливо врочистою подією стало нагородження кращих із кращих. Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та Президент Фонду міжнародної солідарності Кшиштоф Становскі вручили дипломи партнерам проекту: Павлу Прокопу (президенту Фундації менеджерських ініціатив, м. Люблін, Польща), Володимиру Марченку (голові Полтавської обласної ради) й Анатолію Пархом’юку (Волинське обласне громадське об’єднання «Асоціація регіонального розвитку»).

Слід зауважити, що крім роботи в «Асоціації регіонального розвитку» Анатолій Пархом’юк також очолює «Офіс реформ» у Волинській області та є виконавчим директором громадської організації «Центр Реформ».

Область:

Волинська область

Джерело:

Офіс реформ

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

20 вересня 2024

20 вересня 2024

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю. Інтерв’ю Юрія Фомічева

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю....

Славутицький міський голова Юрій Фомічев про те, як за рахунок міжнародної співпраці подвоїти місцевий бюджет і...

19 вересня 2024

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10 міст 4 районів та більше 300 сіл та селищ в Україні

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10...

19 вересня 2024 року Верховна Рада України ухвалила Постанову про перейменування окремих населених пунктів та районів...

19 вересня 2024

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності Всеукраїнської асоціації ОТГ

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності...

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошує конкурс на вакантну посаду експерта(ки) з...