В Семенівці громадські активісти ділилися історіями успіху

Вже восьма зустріч громадських активістів півночі Чернігівщини відбулася 7 жовтня 2017 року. Даний захід – це унікальний майданчик для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку та співпраці з владою громадських об’єднань. Крім того, громадські активісти матимуть можливість знайомства з цікавими людьми та родзинками кожного міста, де відбувається зустріч.

Семенівка – це найпівнічніший районний центр України, що знаходиться у Чернігівській області. Вже третій рік поспіль, активісти щоквартально збираються в одному з районних центрів області для обговорення найважливіших для громади питань.

Ця зустріч була присвячена темі викликів, що стоять перед активними людьми у громадах, що вже створені чи з'являться вже цієї осені. Спікер зустрічі – директор Чернігівського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» пані Ірина Кудрик презентувала досягнення центру та виклики, з якими зіткнулася Чернігівщина на шляху децентралізації.

Також, активісти мали змогу побачити місцеву гімназію, яка працює вже 150 років. Ця гімназія – чудовий приклад безпосереднього врядування громади, один з перших проектів місцевого розвитку, адже громада зібрала гроші і збудувала школу.

«Хотів би щиро подякувати всім друзям за ваші історії успіху, які ви сором'язливо називаєте невеличкими проектами. Ви робите речі багатьом не зрозумілі, адже поряд із задоволенням власних та родинних потреб, Ви знаходите можливість подбати й про громаду віддаючи час, сили та ресурси. Ви реально неймовірні люди, мрійте і дійте далі, не зупиняйтеся!» – підсумував захід один із організаторів, голова ГО «Альтернатива» Володимир Онищук.

17.10.2017 - 09:06 | Views: 11317

Attached images:

Область:

Чернігівська область

Source:

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

26 July 2024

Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи знищення комунального майна внаслідок бойових дій - запис вебінару

Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи...

Проєкт SOERA (Діяльність у рамках реформи державних підприємств України) ділиться матеріалами вебінару «Алгоритм дій...

26 July 2024

Проєктна діяльність освітян: можливості, виклики та історії успіху

Проєктна діяльність освітян: можливості,...

Учасники інформаційної сесії від Програми "U-LEAD з Європою" дізналися, як проєктна діяльність впливає на життя школи...

26 July 2024

Вакансія! Спеціаліст(ка) з комунікацій

Вакансія! Спеціаліст(ка) з комунікацій

SALAR International оголошує вакансію «Спеціаліст(ка) з комунікацій» у Програму підтримки реформ децентралізації та...

26 July 2024

Конятинська громада: коли проєкти стають ресурсом для розвитку

Конятинська громада: коли проєкти стають...

Проєктний підхід — не джин з лампи. Але за умови системної роботи він може зробити чимало чудес. Це доводить досвід...