Сергій Чернов: За півроку бюджети всіх рівнів на Харківщині перевиконані на 10-12 %

Голова Харківської обласної ради, президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Сергій Чернов та перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації, депутат обласної ради Микола Тітов провели зустріч із керівником Харківського офісу Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні паном Бо-Евертом Лінне та заступницею керівника Харківського офісу пані Хатунею Мургулією.

Обговорювалося широке коло питань, але акцент було зроблено на здобутках реформи децентралізації на Харківщині. Йшлося також про можливості інтенсифікації партнерства з європейськими регіонами; проекти, що спрямовані на покращення життя переселенців; говорили про внутрішні та зовнішні загрози для України.

«В Харківській області створені шість об’єднаних громад, ще у шести невдовзі відбудуться вибори. Близько 15 громад завершують процес підготовки документів. Вважаю, цього року матимемо непоганий результат за цим напрямом діяльності», - розповів Сергій Чернов.

Також Сергій Чернов повідомив про свою домовленість із керівництвом Львівщини поглибити взаємодію між областями. Зокрема, під час зборів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, що відбудуться 2 серпня у Вовчанському районі, передбачається участь представників Львівської області, які ділитимуться своїм досвідом співпраці з європейцями…Повну версію читати ТУТ

Область:

Харківська область

Source:

Сайт Харківської ОР

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

27 September 2024

27 September 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 September 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 September 2024