25 жовтня - конференція «Демократія в умовах війни: залучення та найкращі практики у громадах України»
25 жовтня - конференція «Демократія в умовах війни: залучення та найкращі практики у громадах України»

25 жовтня 2024 року о 10:00 розпочнеться онлайн-конференція «Демократія в умовах війни: залучення та найкращі практики у громадах України».

Демократичні процеси запобігають корупційним ризикам та сприяють налагодженню діалогу, підвищенню рівня довіри між владою і громадськістю, що забезпечує фундамент для ефективного відновлення та розвитку України як європейської держави з демократичними цінностями.

Центр розвитку інновацій в рамках проєкту «Посилення демократичних процесів у територіальних громадах» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» ініціює проведення конференції для обговорення викликів демократії під час війни, залучення мешканців до прийняття рішень

Долучитися до заходу можна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/7rFy9YCBHzByV9pRA 

Під час заходу будуть презентовані кращі практики результатів реалізації проєкту «Посилення демократичних процесів у територіальних громадах» у чотирьох пілотних громадах щодо розробки стратегії розвитку, програми, плану відновлення і розвитку та інвестиційних паспортів. Окрім цього, на заході будуть обговорені подальші кроки щодо масштабування результатів проєкту на інші територіальні громади, що сприятиме поширенню кращих практик демократичного врядування та сталого розвитку по всій Україні.

Views: 98
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: