30 вересня - восьмий діалог «Децентралізація на зв’язку»: Соціальний захист населення: як розмежувати функції ОМС та РДА
30 вересня - восьмий діалог «Децентралізація на зв’язку»: Соціальний захист населення: як розмежувати функції ОМС та РДА

30 вересня об 11:00 у пресцентрі Українського кризового медіа-центру відбудеться восьмий із серії публічних діалогів «Децентралізація на зв’язку». У фокусі обговорення – розмежування функції ОМС та РДА у сфері соціального захисту населення.


До участі в заході запрошені представники Міністерства соціальної політики, Міністерства розвитку громад та територій, Комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, асоціацій органів місцевого самоврядування, голови районних державних адміністрацій, голови територіальних громад.

Основні питання восьмого публічного діалогу «Децентралізація на зв’язку»:

  • Організаційні, фінансові, кадрові проблеми сфери соціальної політики громад та районів як наслідок відсутності чіткого розмежування функцій ОМС та органів виконавчої влади з питань соціального захисту населення
  • Хід виконання Концепції реалізації державної політики щодо соціального захисту населення та захисту прав дітей від 2020 року
  • Проєкт Закону „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування функцій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей у зв’язку з утворенням Національної соціальної сервісної служби та її територіальних органів” №5849.

Подія буде корисною для районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування територіальних громад. Якщо ви маєте питання чи пропозиції в контексті визначеної проблематики, тоді доєднуйтеся онлайн до інформаційного заходу «Децентралізація на зв’язку».

Зареєструватися та заздалегідь надіслати питання за визначеною тематикою ви можете за цим посиланням до 15:00 29 вересня.

Трансляція наживо на Facebook-сторінках Програми DOBRE, УКМЦ, Конгресу, порталу «Децентралізація» та Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад.

 

«Децентралізація на зв’язку» – спільна ініціатива Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Українського кризового медіа-центру, Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад та порталу «Децентралізація». Інформаційні заходи відбуватимуться в межах комунікації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а саме в частині побудови спроможних громад.

Views: 359
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: