Білокуракинська селищна об'єднана громада залучає додаткові кошти для розвитку

17 березня 2016 року Білокуракинська селищна об'єднана громада організувала робочу зустріч із регіональним консультантом із комунікацій та просування успіхів децентралізаційної реформи Бойко Н.І. та консультантом із організаційно-правових питань Тихоновським С.Г., які працюють в рамках проекту ПУЛЬС (Агенство США з Міжнародного розвитку) через ВАОМС "Асоціація міст України".  

В ході зустрічі було обговорено питання функціонування Білокуракинської селищної об'єднаної громади, яка знаходиться в перехідному періоді взяття на баланс об'єктів мережі освіти та охорони здоров'я від районної ради, а також формування відповідних профільних структур виконкому - фінансового управління, відділів освіти та охорони здоров'я та потребує відповідного кадрового забезпечення.

В результаті перед громадою постає проблемне питання відбору професійних кадрів та їх підготовки і перепідготовки. Представники проекту ПРООН запропонували селищному голові сформувати відповідні потреби з трьох напрямів роботи, а саме 1) відбір персоналу та його навчання; 2) обмін досвідом з іншими регіонами України; 3) організація роботи Центру з надання послуг: ремонтні роботи, оснащення та програмне забезпечення. Дані потреби можуть бути профінансованими в розмірі 15 тис. дол. від проекту ПРООН "Відновлення врядуванн та примирення в охоплених конфліктом громадах України" . Попередньо було обговорено можливість створення сучасного Центру прийому громадян, залучення професійного юриста та паспортиста у виконком.

Область:

Луганська область

Source:

Офіс реформ

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

20 September 2024

20 September 2024

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю. Інтерв’ю Юрія Фомічева

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю....

Славутицький міський голова Юрій Фомічев про те, як за рахунок міжнародної співпраці подвоїти місцевий бюджет і...

19 September 2024

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10 міст 4 районів та більше 300 сіл та селищ в Україні

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10...

19 вересня 2024 року Верховна Рада України ухвалила Постанову про перейменування окремих населених пунктів та районів...

19 September 2024

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності Всеукраїнської асоціації ОТГ

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності...

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошує конкурс на вакантну посаду експерта(ки) з...