Розпочалася реєстрація на форум «Креативна економіка vs. культурна спадщина: як монетизувати культуру?»

Швейцарсько-український проєкт “Згуртованість та регіональний розвиток України, UCORD у співпраці з Агенцією регіонального розвитку Тернопільської області 24 травня 2024 року проведуть регіональний культурний форум «Креативна економіка vs. культурна спадщина: як монетизувати культуру?»


Мета Форуму - сприяти практично-орієнтованому діалогу та взаємопорозумінню між стейкхолдерами  сфери культури задля мережування та створення нових партнерств і стимулювання місцевого економічного розвитку через культурні та креативні індустрії, культурну спадщину, культурний туризм тощо.  

Під час Форуму буде обговорено місце культурної спадщини та туризму у розвитку креативної економіки регіону, презентовано успішні кейси монетизації культури і культурної спадщини, крім того формат роботи в тематичних секціях дозволить учасникам Форуму познайомитися між собою, що сприятиме формуванню потенційних міжмуніципальних та міжрегіональних партнерств.

До участі у Форумі запрошуються представники партнерських регіонів проекту UCORD (Вінницька, Волинська, Одеська, Сумська, Тернопільська та Хмельницька області) з числа працівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, культурних інституцій та організацій, вільні митці, а також всі інші бажаючі, чия діяльність пов’язана зі сферою культури, креативних індустрій та соціальної згуртованості.

Робоча програма форуму за посиланням.

Подати заявку на участь у Форумі можна до 23 квітня 2024 року включно за посиланням https://forms.gle/pcP8ENVUhWdzeUwP6.

Відбір учасників проводитиметься на конкурсній основі.

Про результати відбору учасників буде повідомлено не пізніше 30 квітня 2024 року.

За потреби, учасникам Форуму компенсуватимуться транспортні витрати, а також буде розглянута можливість забезпечення проживання в готелі.

Views: 557
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: