Пошук додаткових ресурсів для громадських організацій та відновлення громад - посібник
Пошук додаткових ресурсів для громадських організацій та відновлення громад - посібник

Утримання стабільності та розвитку громад в умовах війни – важлива мета для громадських організацій. Сьогодні ми представляємо новий посібник від Мережі захисту національних інтересів «АНТС» «Пошук додаткових ресурсів для громадських організацій та відновлення громад».


У посібнику розглядаються високоефективні стратегії фінансування, спрямовані на відновлення пошкоджених об'єктів, інтеграцію внутрішньо переміщених осіб та підтримку ветеранів у умовах нестабільності. Посібник включає конкретні поради та інноваційні підходи до пошуку фінансових ресурсів і укладання партнерських угод для ефективної взаємодії громад та досягнення сталої розвиненої спільноти.

Мережа «АНТС» закликає громадських лідерів та організаторів долучитися до цього інструменту, щоб спільно вирішувати виклики та підтримувати важливий процес відновлення в умовах кризи. 

Завантажити посібник (PDF, 470 кБ)

Укладач – Люсьєна Шум, виконавча директорка БО «Благодійний фонд «Бібліотечна країна», членкиня правління ГО Мережа захисту національних інтересів «АНТС».


Проєкт Мережі захисту національних інтересів «АНТС» «Моделі участі в українській реконструкції» реалізується у співпраці з Національним Демократичним Інститутом (НДІ)

Views: 634
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: participation of citizens
Read more: