АНОНС! 9 жовтня у Києві - Міжнародний саміт мерів

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) під патронатом Прем’єр-міністра України організовує 9 жовтня 2018 року саміт, де українські та закордонні мери обговорюватимуть власні історії успіху, а також новітні рішення модернізації їхніх міст.

Третій рік поспіль, на Міжнародному саміті мерів зустрінуться мери з усієї України, їхні закордонні колеги, лідери місцевого самоврядування та інноваційна бізнес-спільнота задля пошуку рішень міських проблем. Темою цьогорічного Саміту буде “Співпраця заради економічного зростання”, і особлива увага присвячена партнерству з бізнесом.

«Україна має і може стати економічно сильною. Щоб досягти цієї мети, потрібно усвідомлення усіма нами спільної відповідальності за майбутнє нашої країни. Саме тому запланована на форумі фахова розмова про філософію співпраці і інноваційні підходи, які можуть реалізовуватись на місцевому рівні, сьогодні вкрай актуальна», – наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Формат заходу дає змогу не лише познайомитися з успішними кейсами залучення бізнесу та громади до змін у містах Польщі, Німеччини, Фінляндії, Норвегії, США, а також продемонструвати досягнення українських міст, зокрема модернізації водопостачання, їх інфраструктурні, ревіталізаційні, сміттєпереробні та інші проекти. Вперше цього року запроваджено нову форму нетворкінгу – швидких ділових побачень, що стане майданчиком для знайомств мерів з керівниками провідних українських та міжнародних компаній, таких як Visa, «Датагруп», Google, Danfoss, Interproject GmbH, iC Consulenten Ukraine, «Керамейя», Mercedes-Benz та ін. Захід відбувається у партнерстві з Асоціацією “Енергоефективні міста України” та Асоціацією малих міст України.

“Це захід в першу чергу для мерів як менеджерів міста. І це – більше ніж просто ще одна конференція, адже ми робимо ставку на формат, що дозволить їм впроваджувати отримані на Саміті знання. Проте мер є не єдиним відповідальним за розвиток міста. У багатьох містах світу є приклади співпраці міста з бізнесом, як наприклад у Сан Хосе в Каліфорнії, та з громадою як у Болоньї, в Італії. Адже це – додатковий людський ресурс генерування змін у місті, розуміння його потреб та залученості. Саме тому ми розпочали кампанію “Яка ідея змінить твоє місто?”, аби дізнатися, які ідеї мають мери, містяни, креативний клас, найкращі з яких ми хочемо допомогти впровадити”, зазначила Ірина Озимок, засновниця Саміту.

Детальніше про захід та реєстрація за посиланням - http://internationalmayorssummit.com/

Також на сайті та та через соціальні мережі, починаючи з 10 вересня, під хештегом #МОЯІДЕЯМОЄМІСТО, можна запропонувати ідею, яка змінить ваше місто.

Правила:

  1. Зайти на сайт Міжнародного саміту мерів www.internationalmayorssummit.com;
  2. Подати ідею у розділі КОНКУРС до 1 жовтня 2018 року;
  3. Дочекатися відбору. Розробники трьох кращих ідей стануть учасниками саміту мерів і зможуть представити власні стенди з ідеями змін та поспілкуватися з мерами на саміті;

Міжнародний саміт мерів – щорічний захід, що об’єднує мерів міст, керівників органів місцевого самоврядування та експертів з місцевого розвитку задля створення міжнародної платформи, що сприятиме інноваціям та якісному управлінню містами задля підвищення якості життя громадян. Минулого року почесним гостем Саміту став принц Нідерландів Костянтин, тоді як цієї осені організатори очікують мерів та експертів з Польщі, Литви, Грузії, Норвегії, Німеччини, США, Австрії.

26.09.2018 - 09:38 | Переглядів: 9691
АНОНС! 9 жовтня  у Києві - Міжнародний саміт мерів

Теги:

анонс

Джерело:

Western NIS Enterprise Fund

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...