Менська об'єднана громада запрошує на фестиваль #luMENA2018

Фестивальне літо у громадах Чернігівщини продовжується. Менська об'єднана громада запрошує на фестиваль «#luMENA2018. Світло і Розвиток», який відбудеться 10-11 серпня.

Сучасні знання та технології створюють більш комфортні та зручні умови для людей. Освітлення вулиць, енергоефективні технології – все це сприяє місцевим інвестиціям та є стимулом для місцевого підприємництва.

У фокусі фестивалю «#luMENA2018. Світло і Розвиток» вплив на навколишнє середовище із новими акцентами, які стосуватимуться розвитку Менського краю, укріплення міжсекторальних зв’язків, соціалізації учасників антитерористичної операції та переселенців.

В програмі фестивалю – зустрічі з відомими та цікавими особистостями, майстер-класи, показові виступи з традиційних українських бойових мистецтв.

«Це не лише екскурс у героїчне минуле українського народу, це ще й пропаганда сучасного вітчизняного культурного продукту, тобто висвітлювання дороги у майбутнє. Актуальні тенденції, обличчя діячів мистецтва, дискусійні майданчики, спорт і спілкування — все це зібрано під фестивальним брендом #luMENA», - зазначають організатори фестивалю. Одночасно діятимуть дві локації: «Головна» і «Тиха».

Довідка: 

Менською міською радою виконується проект «Модернізація вуличного освітлення» в рамках технічної допомоги Європейського Союзу «Regional Programme in the Neighbourhood for Sustainable Urban Demonstration Projects (SUDeP) – Eastern part».

 

 

12.07.2018 - 11:09 | Переглядів: 7257
Менська об'єднана громада запрошує на фестиваль #luMENA2018

Область:

Чернігівська область

Громади:

Менська міська об’єднана територіальна громада Менська територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...