Новостворені ОТГ Одеської області проводять перші сесії: обирають секретарів, схвалюють регламенти

У четвер, 23 листопада, відбулася установча сесія Лиманської об'єднаної територіальної громади – вже другої ОТГ, створеної в Татарбунарському районі.

Як повідомляє Одеський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, на першу сесію зібралися депутати із сіл Зарічне, Новоселиця, Трапівка і Лиман. Обранці ухвалили регламент Лиманської сільської ради, обрали секретаря сільради, затвердили структуру управлінського апарату. Новообраний голова Василь Резниченко також склав присягу державного службовця.

«Попереду – формування та прийняття бюджету на 2018 рік, а для цього нам всім спільно з депутатами треба напружено працювати, планувати заходи для розвитку наших сіл», - зазначив голова ОТГ.

Нагадаємо, що 29 жовтня перші вибори відбулися в 11 ОТГ Одеської області. Таким чином, наразі в регіоні функціонують 23 об’єднані територіальні громади. Перші сесії вже успішно пройшли у більшості новостворених громад, де також обрано секретарів, схвалено регламенти роботи рад та розпочато активну підготовку до грудневих сесій, на яких будуть ухвалені бюджети.

24.11.2017 - 14:26 | Переглядів: 12596

Приєднані зображення:

Область:

Одеська область

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...