У Вугледарській міській раді обговорили питання децентралізації

21 жовтня 2016 року відбулося пленарне засідання 9 чергової сесії Вугледарської міської ради Донецької області за участі начальника відділу взаємодії з місцевими органами влади Департаменту з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Мінрегіону Лілії Попової.

Лілія Попова ознайомила присутніх з станом реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади та відповіла на запитання присутніх.

В ході жвавої дискусії відбувся обмін думками щодо перспективи подальшої роботи Вугледарської міської ради  в даному напрямку.

Під час заходу особливу увагу присутніх було зосереджено на кадровій політиці місцевого самоврядування, необхідності ретельної підготовки до надання проектів та програм регіонального розвитку, а також на можливості участі у міжнародних проектах і програмах, спрямованих на вирішення проблем та розвиток територіальної громади.

Дякуючи за увагу до міста Вугледарський міський голова Андрій Сілич, зокрема, відзначив, що такі безпосередні контакти між представниками органів місцевого самоврядування і профільного міністерства є дуже корисними і важливими не тільки для всіх суб’єктів реформування, але й для найбільш ефективного просування реформи в цілому.

Область:

Донецька область

Джерело:

Вугледарська міська рада

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...