У Хмельницькому обговорили перспективи розвитку та шляхи удосконалення роботи ЦНАПів

Сьогодні за організаційної підтримки Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації проведено семінар-тренінг на тему “Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг”.

Захід організовано спільно з Центром політико-правових реформ (м. Київ) та Центром досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.

В роботі семінару взяли участь керівники ЦНАПів районних державних адміністрацій області і міст обласного значення, представники об’єднаних територіальних громад, керівники і службовці територіальних органів державної влади, зокрема, Управління Державної міграційної служби України, Головного територіального управління юстиції, Головного управління Держгеокадастру, Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в області.

Метою заходу стало обговорення проблематики покращення якості надання адміністративних послуг через вдосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг у містах і районах області, механізмів надання послуг органів виконавчої влади в межах чинного законодавства, виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року №523 щодо надання послуг центральних органів виконавчої влади.

Активно обговорювалося питання реалізації повноважень у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, реєстрації місця проживання.

Область:

Хмельницька область

Джерело:

Сайт Хмельницької ОДА

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

20 вересня 2024

20 вересня 2024

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю. Інтерв’ю Юрія Фомічева

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю....

Славутицький міський голова Юрій Фомічев про те, як за рахунок міжнародної співпраці подвоїти місцевий бюджет і...

19 вересня 2024

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10 міст 4 районів та більше 300 сіл та селищ в Україні

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10...

19 вересня 2024 року Верховна Рада України ухвалила Постанову про перейменування окремих населених пунктів та районів...

19 вересня 2024

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності Всеукраїнської асоціації ОТГ

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності...

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошує конкурс на вакантну посаду експерта(ки) з...