Візьміть участь в опитуванні щодо проблем законодавства з відновлення та розвитку громад

Академія праці, соціальних відносин і туризму за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводить опитування представників органів місцевого самоврядування для визначення основних прогалин (проблем) у законодавстві, що регулює роботу органів місцевого самоврядування.


Мета опитування — виявити ключові виклики, з якими стикаються громади під час планування та реалізації заходів з відновлення, та надати пропозиції для вдосконалення законодавчої бази.

Участь в опитуванні дозволить:

  • виявити правові проблеми та труднощі, з якими стикаються громади;
  • запропонувати законодавчі зміни для покращення механізмів відновлення та розвитку;
  • сприяти підвищенню ефективності використання ресурсів для відновлення громад.

Результати опитування будуть взяті за основу для дослідження прогалин муніципального законодавства українськими вченими-юристами. Найкращі дослідження презентують на Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості» та подані на розгляд ключових зацікавлених сторін на національному рівні.

Щоб вчені-юристи своєчасно формували основні напрями дослідження прогалин (проблем) муніципального законодавства, візьміть участь в опитуванні до 03 листопада 2024 року.

Отримана інформація допоможе зробити процеси відновлення більш ефективними та прозорими, а також сприятиме створенню дієвих правових механізмів для підтримки розвитку громад в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення.

Переглядів: 266
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: опитування
Читайте також: