28 жовтня у Києві відбудеться форум про децентралізацію у сфері культури «Відновлення громад через культуру»
28 жовтня у Києві відбудеться форум про децентралізацію у сфері культури «Відновлення громад через культуру»

28 жовтня у Києві відбудеться Всеукраїнський форум «Культурна децентралізація: виклики та перспективи реформи. Відновлення громад через культуру». Захід організовано Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» за ініціативи Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики у співпраці з Міністерством культури та стратегічних комунікацій та Офісом підтримки відновлення при МКСК.


Участь у форумі візьмуть понад 100 громад з усіх регіонів України, а також урядовці, громадські та культурні діячі, представники та представниці сфери кіно і креативних індустрій.

Мета — налагодити діалог на різних рівнях організації влади щодо спільного впорядкування законодавчих нормативів у сфері культури та заручитися партнерською підтримкою державних інституцій сфери культури у впровадженні реформи організації нового культурного середовища у громадах.

Під час заходу обговорять законодавчі ініціативи щодо розширення повноважень ОМС у сфері надання культурних послуг та формування спроможної мережі закладів культури у громадах, а також презентують успішні кейси переформатування музеїв, бібліотек, клубів у сучасні та ефективні заклади культури через інструмент міжмуніципального співробітництва.

Ведучий заходу: український телеведучий Олег Борисов.

Реєстрація для онлайн-учасників

Акредитація медіа

Місце та час проведення заходу буде повідомлено після підтвердження участі.

Форум транслюватиметься на офіційних сторінках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», МКСК та Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Переглядів: 267
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: