Розпочався відбір на резиденцію “Комунікації для міжнародної співпраці” у Львові
Розпочався відбір на резиденцію “Комунікації для міжнародної співпраці” у Львові

Як комунікувати так, аби ефективно працювати з міжнародними партнерами? 23-25 жовтня у Львові відбудеться резиденція ідей від Cities4Cities | United4Ukraine для представників українських громад на тему комунікації в міжнародних відносинах за підтримки Salar International. Представники десятьох відібраних громад протягом трьох днів зможуть познайомитись з успішними кейсами застосування комунікаційних інструментів на міжнародній арені, а також розробити власні комунікаційні плани для пріоритетних проєктів.


Протягом 3 днів ви разом з експертами Cities4Cities | United4Ukraine:

  • розробите комунікаційний план проєкту,
  • підготуєте презентацію проєкту,
  •  підготуєте публічний виступ,
  • розберетеся у комунікаційній стратегії.

Учасники також побачать, як працює комунікаційний компонент екосистеми лікування, протезування та реабілітації Unbroken у Львові і які результати вдалось досягнути завдяки міжнародній промоції цього проєкту. 

Хто може взяти участь?

Двоє представників від громади. Ми будемо надавати перевагу тим заявкам, в яких будуть присутні керівники громади (голова, заступники, керівники підрозділів тощо) разом зі спеціалістами, відповідальними за комунікації.

Що потрібно зробити, аби взяти участь?

  • підготувати мотиваційне відео до 1 хв із відповіддю на запитання “Навіщо саме моїй команді дуже-дуже потрібно потрапити на цю резиденцію?”
  • визначити проєкт, який потребує міжнародної комунікації й з яким працюватимете під час резиденції;
  • заповнити аплікаційну форму за цим лінком: https://forms.gle/6HcDnPtiP9KHkBvv6.

Зверніть увагу — суттєвим елементом заявки є мотиваційно відео від кандидатів.

Заповнити та відіслати заявку необхідно до кінця дня 6 жовтня!

Після цього команда проєкту обере 10 громад (по два учасники) та сформує резервний список з 5 громад, які замінять переможців, якщо ті не зможуть приїхати з тих чи інших причин. Підтвердження участі надішлемо електронною поштою відібраним учасникам до 12 жовтня.

Умови участі:

Організатори забезпечують проживання у Львові з 23 по 25 жовтня, харчування та переїзди в межах Львова. Доїзд до Львова та з учасники забезпечують самостійно.


Резиденції ідей у Львові — серія регулярних професійних зібрань фахівців українських громад з метою обміну досвідом та поширення кращих практик місцевого розвитку щодо актуальних викликів місцевого самоврядування.

Сities4Cities | United4Ukraine — партнерські ініціативи, які об’єднали зусилля у вересні 2022. Сities4Cities було засновано містом Зіндельфінден (Німеччина) під патронатом Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи. United 4 Ukraine започаткували SALAR International та місто Львів (Україна) за підтримки Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida).

Переглядів: 242
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: