Чортків розвиває міжнародне партнерство та залучає партнерів до створення реабілітаційного відділення для ветеранів і ветеранок
Чортків розвиває міжнародне партнерство та залучає партнерів до створення реабілітаційного відділення для ветеранів і ветеранок

Мережа міжнародного міжмуніципального співробітництва поповнилася новим партнерством. Чортківська територіальна громада Тернопільської області та муніципалітет Караваджо (Італія) підписали угоду про партнерство.

Про це повідомив Чортківський міський голова Володимир Шматько.

«Підписав угоду з Claudio Bolandrini міським головою італійського міста Караваджо, провінція Бергамо, регіон Ломбардія про партнерство між містами. Під час офіційного візиту ознайомилися, як команда муніципалітету працює з міжнародними проєктами, які фінансуються з фондів ЄС та планами на майбутнє. Будемо спільно працювати в цьому напрямку», - провідомив Володимир Шматько.

Сторони домовилися, що місто Караваджо допоможе реалізувати проєкт реабілітаційного відділення для ветеранів та ветеранок війни в Чортківській центральній міській лікарні. Список необхідного обладнання для реабілітації передали італьському муніципалітету.

 

 

Проєкт реабілітаційного відділення для ветеранів та ветеранок війни очільник Чортківської громади презентував також Каннському муніципалітету (Франція). Канни також є містом-побратимом Чортківської громади.

«Домовилися в листопаді цього року в Парижі на з’їзді міських голів Франції та партнерів місцевого самоврядування представити нашу ідею і французькі колеги допоможуть з обладнанням для нашого проєкту», - поінформував Чортківський міський голова.

 

 

Переглядів: 191
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: