SOERA оголошує відбір 20 партнерських громад для участі у проєкті «Покращення управління комунальним майном у територіальних громадах»
SOERA оголошує відбір 20 партнерських громад для участі у проєкті «Покращення управління комунальним майном у територіальних громадах»

SOERA оголошує про відбір 20 партнерських територіальних громад для участі у проєкті «Покращення управління комунальним майном у територіальних громадах».


Разом з партнерами, органами місцевого самоврядування, проєкт USAID/UKaid Діяльність у рамках реформи державних підприємств України (SOERA) сприятиме підвищенню якості управління комунальним майном у відібраних територіальних громадах за такими напрямами: інвентаризація майна; оренда; приватизація; робота з безхазяйним майном та відумерлою спадщиною; списання майна; управління земельними ресурсами; робота з комунальними підприємствами та по інших напрямах.

SOERA надаватиме консультаційну підтримку та супроводження принаймні в трьох напрямах. Крім того, кожна громада зможе обрати послугу, пов'язану з управлінням муніципальними активами, яку SOERA придбає або надасть. Вартість послуги не перевищуватиме 50 тис. доларів США.

У рамках співпраці кожна партнерська громада:

  • братиме участь в інклюзивному процесі виявлення проблем та перешкод, з якими зіштовхується громада під час управління комунальною власністю; визначить сфери для надання консультаційної підтримки;
  • спільно з консультантами SOERA розробить та запровадить план дій, який містить конкретні заходи для покращення управління комунальною власністю;
  • прийме участь у створенні або оновленні документів з управління комунальними ресурсами в цільових напрямах підтримки та реалізації проектів стимулюючої підтримки.

До участі запрошуються громади:

  • міські, селищні, сільські;
  • які не знаходяться в безпосередній близькості – 40 км – від районів активних військових дій;
  • не віднесені до тимчасово окупованих.

Відбір громад відбуватиметься на принципах прозорості та конкурентності.

Більш докладно про напрями майбутньої співпраці, критерії відбору та подачу аплікаційних документів наведено за покликанням - https://bit.ly/Selection_territorial_communities.

Подача документів від громад для участі у конкурсі триватиме до 30 вересня 2024 р.

Також Проєкт запрошує на сесію «Питання-Відповіді» щодо відбору громад, яка відбудеться 3 жовтня о 10:30. Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі запитання! Реєстрація за посиланням https://bit.ly/QA_Territorial_communities

Переглядів: 222
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: