U-LEAD запрошує на нову навчальну програму: «Кроки для спеціалістів. Розвиток м'яких навичок»
U-LEAD запрошує на нову навчальну програму: «Кроки для спеціалістів. Розвиток м'яких навичок»

Програма "U-LEAD з Європою" запрошує посадових осіб місцевого самоврядування приєднатися до навчальної програми: «Кроки для спеціалістів. Розвиток м'яких навичок».


Відчуваєте, що ваш рівень продуктивності та ефективності знизився? Починаєте вигорати? Прагнете змін? Бажаєте опанувати навички планування та управління часом, активізувати власні внутрішні ресурси? Здається, що вас не чують, втрачаєте натхнення? Якщо у вас виникають подібні запитання, експети Програми готові допомогти вам. Приєднуйтесь до унікальної навчальної програми та зробіть впевнені кроки до професійного та особистісного зростання.

Що це?

Можливість підвищення рівня продуктивності та ефективності виконання робочих завдань через розвиток стресостійкості, гнучкості й адаптивності, профілактики емоційного і професійного вигоряння, критичного мислення та емпатії задля досягнення збалансованого життя, розвитку лідерського потенціалу в процесах прийняття рішень на рівні громади, а також забезпечення досягнення успіху та задоволеності як у професійній, так і у особистій сферах життя.

Учасники навчальної програми:

  • сформують цілісне уявлення про особливості застосування методик та інструментів самооцінювання, профілактики стресостійкості та професійного вигорання;
  • навчаться застосовувати критичне та креативне мислення для визначення оптимального вирішення задачі;
  • опанують способи фіксації, попередження та подолання станів емоційного та професійного вигорання;
  • поглиблять вміння управління часом, розстановки пріоритетів.

Коли?

Вісім тижнів — з 17 жовтня по 12 листопада 2024 р. Усі заходи проводитимуться онлайн та є безкоштовними для учасників. За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Хто може взяти участь?

50 посадових осіб місцевого самоврядування, вмотивовані до особистісного зростання. Учасники мають представляти територіальні громади з населенням до 50 тисяч, не перебувати на тимчасово окупованій території та забезпечити відповідні технічні можливості для онлайн навчання.

Мотивація та готовність до активної участі у навчальних тренінгах є обов’язковою умовою участі.

Як взяти участь?

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку у форматі MS Excel, що додається, та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 4 жовтня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «М’які навички_Назва громади_Область».

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна також на Промо-заході, що відбудеться 2 жовтня 2024 року о 14:00 за цим посиланням.

Переглядів: 234
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: навчання
Читайте також: