Алгона і Костопіль стали партнерами
Алгона і Костопіль стали партнерами

7 вересня 2024 року міста Алгона, штат Вашингтон, США, та Костопіль, Рівненська область, Україна, розпочали нову важливу віху, підписавши угоду про співпрацю. Підписання меморандуму стало результатом плідної роботи та перемовин, які відбувалися за підтримки Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).


Ця співпраця є значним етапом, що символізує єдність і співпрацю між континентами. Основні напрямки співпраці включатимуть обмін знаннями, просування кращих практик, розвиток муніципального підприємництва та культурні обміни.

«Місто Алгона сьогодні пишається підписанням угоди з нашими новими друзями та колегами з Костополя. Наше партнерство створює можливості як для мешканців, так і для муніципальних службовців. Ми з нетерпінням чекаємо можливості вчитися один у одного, обмінюватися новими ідеями та досвідом, щоб надалі розвивати економічні та культурні зв'язки», — сказав мер Алгони Трой Ліннелл.

«Для нашого міста важливо в такий час шукати надійних партнерів та друзів у розвинених країнах. Дякую всім, хто долучився до підготовки меморандуму і з американського, і з нашого боку. Приємно було познайомитися із мером та ще до підписання обмінятися управлінським досвідом. Це важливий крок до розвитку міжнародного співробітництва», – зазначив в.о.міського голови Костополя Давид Дідух.

Угода про співпрацю сприятиме динамічним і плідним відносинам між Алгоною та Костополем, що принесе користь мешканцям обох міст. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» підтримуватиме реалізацію цього партнерства, приділяючи особливу увагу передачі знань, інноваціям, передовим практикам, муніципальному підприємництву та обмінам.

Переглядів: 677
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: