27 серпня - презентація результатів дослідження думки представників ОМС щодо пріоритетних законопроектів з децентралізації
27 серпня - презентація результатів дослідження думки представників ОМС щодо пріоритетних законопроектів з децентралізації

27 серпня 2024 р. о 14.30 в Києві презентують результати дослідження бачення представників органів місцевого самоврядування щодо пріоритетних законопроектів з децентралізації.


Дослідження проведене Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення громадської організації «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та у партнерстві з Конгресом місцевих та регіональних влад при Президентові України з метою дізнатися позицію керівництва органів місцевого самоврядування щодо пріоритетів  розгляду законопроектів, що стосуються їхньої діяльності Верховною Радою України під час 12 сесії.

В дослідженні взяли участь та висловили свою позицію щодо законодавчого порядку денного представники органів місцевого самоврядування територіальних громад і місцевих органів виконавчої влади всіх областей України.

Результати дослідження будуть спрямовані до профільних комітетів Верховної Ради України та у центральні органи виконавчої влади.

До участі у презентації запрошені:

  • В’ячеслав Негода, керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України
  • Мар’яна Захарченко, керівник компоненту «Розробка політики та впровадження реформи децентралізації» Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»
  • Антон Грушецький, виконавчий директор Київського міжнародного інституту соціології;
  • Олена Бойко, народна депутатка України 8 скликання, кандидатка наук з державного управління;
  • Оксана Гарнець, президент ГО «ДЕСПРО».

Презентація буде транслюватися наживо на сайті та YouTube-каналі Укрінформу https://www.youtube.com/user/UkrinformTV а також на Facebook-сторінках порталу «Децентралізація», ГО «ДЕСПРО, Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Контакти для ЗМІ:
Тетяна Бойко, +380 67 759 0867, boykota04@gmail.com


Це опитування проводиться в рамках грантового проєкту “Форуми: «Децентралізація. Законодавчий порядок денний» у 2024-2026 роках”, який реалізується Громадською організацією «ДЕСПРО» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього опитування не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Переглядів: 942
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: