21 серпня - вебінар "Організація нового навчального року: актуальні зміни в законодавстві та документообіг"
21 серпня - вебінар "Організація нового навчального року: актуальні зміни в законодавстві та документообіг"

21 серпня 2024 року о 14:00 розпочнеться вебінар від Швейцарсько-українського проєкту DECIDE "Організація нового навчального року: актуальні зміни в законодавстві та документообіг".


Національний експерт проєкту DECIDE Сергій Яцковський допоможе підготуватися до нових викликів та забезпечити ефективне функціонування навчального процесу в умовах змін законодавства.

Під час вебінару будуть розглянуті такі питання:

  • впровадження електронного документообігу — ознайомимо вас із новими формами електронного документообігу, які МОН впроваджує для шкіл. Ви дізнаєтесь, як спростити управління документацією та знизити навантаження на адміністративний персонал;
  • правила зарахування, відрахування та переведення учнів — обговоримо нові вимоги до оформлення заяв та наказів, зокрема в електронному форматі. Також розглянемо нові правила щодо максимального наповнення класів, яке тепер не перевищує 24 учні у перших класах​;
  • документацію з оцінювання учнів — представимо нові рекомендації щодо оцінювання учнів 5-9 класів та зміни у веденні документації, які забезпечать прозорість та об'єктивність оцінок.
  • методика оцінки ризиків безпеки в освіті — ви дізнайтесь про нову методику, затверджену Урядом, яка оцінює фізичну та психологічну безпеку учнів та працівників освіти, що є надзвичайно важливим в умовах російської агресії.

Реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/3SFLxKO

Важливо: реєструючись, вказуйте коректну електронну адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання на вебінар потрапляють саме туди.

Більше матеріалів для управлінців на сайті: https://novihromady.decide.in.ua та у секторальній рубриці порталу "Децентралізація".

Переглядів: 570
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: