14 серпня - вебінар «Оренда майна комунальної власності, відмінного від земельних ділянок, у період дії правового режиму воєнного стану»
14 серпня - вебінар «Оренда майна комунальної власності, відмінного від земельних ділянок, у період дії правового режиму воєнного стану»

Проєкт USAID/UKaid «Діяльність у рамках реформи державних підприємств України» (SOERA) запрошує взяти участь у вебінарі на тему: «Оренда майна комунальної власності, відмінного від земельних ділянок, у період дії правового режиму воєнного стану».


Дата та час проведення вебінару: 14 серпня 2024 року (середа), о 10:30.

Вебінар має на меті ознайомити представників органів місцевого самоврядування з особливостями оренди майна комунальної власності відмінного від земельних ділянок у період дії правового режиму воєнного стану. Учасники отримають практичні рекомендації щодо передачі в оренду комунального майна, взаємодії з електронною торговою системою та іншими відповідними службами. Цей вебінар спрямований на підвищення компетенцій представників ОМС ТГ у сфері управління комунальним майном, забезпечення дотримання законодавства у сфері оренди комунального майна та збільшення надходжень до бюджетів ТГ.

Буде розглянуто низку питань:

  • особливості передачі комунального майна в оренду під час дії правового режиму воєнного стану;
  • застосування пільг у сфері оренди;
  • продовження та припинення договорів під час дії правового режиму воєнного стану;
  • передача в оренди окремих категорій об’єктів комунальної власності

Спікери: Ірина Бакунчик, консультантка з управління активами Проєкту SOERA.

Реєстрація: Для участі зареєструйтесь за посиланням. Реєстрація буде завершена 13.08.2024 о 10.00. Зареєстрованим учасникам буде направлено лист про підтвердження реєстрації та посилання на доступ до вебінару.

У разі виникнення питань щодо реєстрації та доступу прохання звертатись до Вороняк Мар‘яна cm@promice.com.ua,  тел: +380930303795.

Переглядів: 614
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: